Hyundai нанесе сериозни промени по многофункционалния си модел H-1, като освен сериозно

...
Hyundai нанесе сериозни промени по
многофункционалния си модел H-1, като
освен сериозно
Коментари Харесай

Hyundai обнови H-1

Hyundai нанесе съществени промени по многофункционалния си модел H-1, като освен съществено ревизиран дизайн и допълнителна употреба на двете му версии- лекотоварна и пътническа, въвежда двигателна гама, отговаряща на условията на Euro 6c стандарта.

Основните промени в дизайна на Hyundai H-1 са свързани с новата стилистика на предната му част. В това число са включени нова радиаторна решетка, нови фарове, нова броня и фарове за мъгла, а при предпочитание от страна на клиентите, от компанията са предивиди опция за съоръжение на модела с нови 17-цолови алуминиеви джанти в два дизайна.

Друга забавна оригиналност при Hyundai H-1 е свързана с цветово осъществяване на екстериора, като към наличните седем основни варианта- Timeless Black, Ocean View, Creamy White, Super Red, Dynamic Yellow, Tan Brown и Hyper Metallic, попада и възможност за двуцветно решение.

По отношение на добавена функционалност, обновеният Hyundai H-1 за първи път получава кормилна подпора с опция за регулиране на кормилото както във височина, така и в дълбочина, а лидерът към този момент може да разчита на вентилирана седалка, а пътникът начело и на отопляема такава. Допълнително спокойстиве дава обещание и новата камера за задно виждане, картината от която може да се подава и на вътрешното огледало.

Hyundai H-1 идва в три дизелови Euro 6c версии- 2.5 литров VGT мотор със 170 конски сили и 441 Нм в композиция с петстепенна автоматична трансмисия, както и 2.5 A2-WGT агрегат във разновидности със 136 и 116 конски сили с шестстепенна механична кутия.

От Hyundai споделят, че лекотоварната версия на H1 предлага съдържимост от 2511 (двойна кабина) до 4426 литра (дву- или триместна конфигурация), а даже при осем индивида, H-1 Bus дава обещание опция за транспортиране на товар с размер от 842 литра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР