Hyundai Motor Group официално представи сключената с TomTom сделка, която

...
Hyundai Motor Group официално представи сключената с TomTom сделка, която
Коментари Харесай

Нови навигационни системи за Kia и Hyundai

Hyundai Motor Group публично показа подписаната с TomTom договорка, която ще заздрави връзките сред двете страни, откакто двете компании работиха дружно над съглашение за Genesis. Всички нови коли от марките Hyundai, Kia, а на по-късен стадий и Genesis ще идват серийно с вградена навигационна система TomTom, която ще показва карти и трафик в действително време.
`Нови

„ Радваме се, че всички водачи на Hyundai и Kia в Европа ще се възползват от комфорта и сигурността, обезпечени от най-хубавата в класа технология за геолокация на TomTom “, сподели Хъйонг Куон, Вицепрезидент и началник на екипът за разработка на TomTom. „ TomTom е сътрудник, на който се доверяваме да дава извънредно точни данни от картата, които усъвършенстват нашата технология за асистирано ръководство на автомагистрали и информацията за трафика в действително време, която ни оказва помощ да усъвършенстваме навигационните данни. "
`Нови

TomTom също по този начин предлага данни за всички ограничавания за скоростта, които да оказват помощ за интелигентното ограничение и наредбите, които влязоха за това от месец юли 2022 година. Според информацията, милиони коли от трите марки ще дойдат оборудвани с тази технология през идващите години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР