Хюи Фюри: Аз съм бъдещето на този спорт"Повярвайте ми, това

...
Хюи Фюри: Аз съм бъдещето на този спорт"Повярвайте ми, това
Коментари Харесай

Хюи Фюри: Аз съм бъдещето на този спорт

Хюи Фюри: Аз съм бъдещето на този спорт
"Повярвайте ми, това ще бъде един страховит пердах и дано по-добрият победи. Повярвайте ми, аз съм бъдещето на този спорт", съобщи англичанинът Хюи Фюри, който в събота ще се изправи против Кубрат Пулев в столичната зала "Арена Армеец", съобщи кореспондент на БГНЕС. Двамата боксьори ще се бият за позицията на формален кандидат за пояса на Международната боксова федерация (IBF), който сега е владеене на Антъни Джошуа.

"Искам да благодаря на хората от България за гостоприемството, всички ме одобриха доста топло, страната е прелестна. Нямам самообладание да стартира мачът, тежката работа към този момент е свършена и в този момент остава лесната част - боят. Не остава доста, единствено три дни. Повярвайте ми, това ще бъде един страховит пердах и дано по-добрият победи. Повярвайте ми, аз съм бъдещето на този спорт. Благодаря Ви доста, Бога да Ви благослови и ще се забележим в събота", сподели Фюри на формалната конференция преди дуела през днешния ден.

Неговият татко Питър Фюри, който бе треньор на Тайсън Фюри при успеха му над Владимир Кличко през 2015-та година, изрази уважението си към България. "Искам да изразя уважението си към уредниците и към екипа на Пулев. Гледах филмовия откъс за мача и там видях Пулев като младо момче, неговата история е сходна на тази на нашето семейство. Това са същинските воини на този спорт. Нека по-добрият завоюва, само че аз желая синът ми да се бие с най-хубавите боксьори, да се бие на всички места по света, тъй като през днешния ден на всички места виждам измислени боксьори, които са на позиции, които не заслужават, тъй като не одобряват съществени провокации. Към българите - имам другари тук от доста години, те ни дадоха дома си, с цел да отседнем в него, това е нещо особено за мен. Изпитвам само обич към българския народ, доста съм благополучен, че сме тук. Сигурен съм, че ще бъде една страхотна боксова вечер и повярвайте ми, синът ми ще даде всичко от себе си, той е войник и има сърце. Ние обичаме да се бием", показа Питър Фюри. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР