Хю Джакман, Ръсел Кроу, Марго Роби и Крис Хемсуърт -

...
Хю Джакман, Ръсел Кроу, Марго Роби и Крис Хемсуърт -
Коментари Харесай

Нов филм за Дънди Крокодила? Не, туристическата реклама на Австралия

Хю Джакман, Ръсел Кроу, Марго Роби и Крис Хемсуърт - съвсем целият звезден тим на австралийското кино - се сплотява за нова серия на " Дънди Крокодила ". Новината зарадва феновете на обичаната австралийска комедия, претърпяла две продължения от 1986 година до момента. " Дънди: Синът на легендата се завръща вкъщи " има тийзър, филмов откъс, уеб страница и своя страница в уеб страницата за кино IMDB. Единственото, което още няма, е филм.

Пълният със звезди клип е в действителност " филмов откъс ", само че не на филм, а на туристическа реклама на Австралия, която следва да бъде излъчена в полувремето на финала на " Супербоул ". Някои се досетиха още с изявлението на изпълнителя на основната роля Дани Макбрайд (и единственият американец), който съобщи пред списание " Пийпъл ", че ключът към същинския Дънди се крие " 95% в елечето и 5% в това да можеш да се крепиш на два крайници ".

Макар да липсва какъвто и да е знак, че това е реклама, към този момент акцията се оправя добре - съгласно профилираното издание Adnews ползата към Туристическия офис на южния континент е скочил с 1300% за седмица, надминавайки този към " типичен " " Супербоул " марки като " Будвайзер " и " Пепси ".

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР