Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес се насочват към приятелски развод,

...
Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес се насочват към приятелски развод,
Коментари Харесай

Как ще разделят огромното си богатство Хю Джакман и Дебора-Лий след развода

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес се насочват към " другарски " бракоразвод, който значително ще включва делене на многочислените им активи. Двойката, която разгласи шокиращата си разлъка след 27 години брак, стартира " сложния " развой на делене на империята на стойност 290 милиона $, която построяват дружно.

С голямо портфолио от парцели и други активи сред тях, 54-годишната звезда от  " Върколакът "  и брачната половинка му, която е 67 година, имат намерение да разделят всичко по равно, оповестява US Weekly.

" Животът им беше толкоз обвързван, тъй че това е извънредно сложен и непосилен развой, разделяйки всичко и разбирайки кой какво получава във връзка с активи и финанси ", споделя източник пред изданието.

" Заявлението за бракоразвод ще бъде формализирано навреме, само че преди този момент да се случи, тяхната цел е да реализират съглашение. Те са решени да създадат това допустимо най-дружелюбно. "

През 2010 година Men`s Health пресметна, че чистото положение на Хю Джакман е към 257 милиона $, огромна част от които произтичат от работата му с Marvel. Двойката се снабдява със своето огромно имение в края на 90-те и оттогава придобива колекция от първокласни жилища в Австралия и Съединени американски щати.

Преди пробивната му роля в X-Men през 2000 година, Хю и Дебора-Лий живеят в непретенциозен апартамент с две спални в Мелбърн. Двойката купува първия си парцел дружно за 240 000 $ през 1997 година, година откакто се женят. В последна сметка те продават жилището през август 2015 година за 740 000 $, печелейки половин милион $.

През 2009 година се насочват към покупка триетажен апартамент в постройката Meier Towers в Ню Йорк. Домът им в Манхатън разполага с пет спални и пет бани, професионална кухня, фитнес зала, библиотека и няколко големи тераси.

Домът им в Ню Йорк първоначално е разгласен за 40 милиона $, само че Хю съумява да го купи единствено за 21 милиона $. Луксозният апартамент има прозорци от пода до тавана, които оферират несравнима панорама към река Хъдсън.

Хю и Дебора-Лий имат парцел и в Сидни, където прекарват няколко месеца в годината. През 2016 година те купуват апартамент на брега на океана в Бонди Бийч за 5.9 милиона $.

Новопостроеният парцел с три спални без изпитание съчетава холивудския разкош с типичните гледки към австралийския плаж и разполага с съвременна кухня и великолепен под от европейски дъб. 

Освен всичко това Хю Джакман и Дебора-Лий са горди притежатели и на къща в Хамптънс (част от Източния завършек на Лонг Айлънд). Тя все още е в развой на създаване, като не се чака да бъде приключена до края на годината.

Според Dailymail двойката е закупила пентхаус в Ню Йорк предходната година за 21 милиона щатски $, като в това време двамата са пръснали немалко пари и за мезонет в квартал Челси в Ню Йорк през август 2022 година Апартаментът от 440 кв.м се намира в ултра шикозна постройка. Има прозорци от пода до тавана, които са високи над четири метра и разполага с 343 кв.м външно пространство с голяма тераса на покрива.

Покупката им идва само седмици откакто оповестиха невероятния си триетажен имот в Ню Йорк за продажба. Двамата живееха в първокласния апартамент в центъра на Манхатън от 2008 година и го оповестиха за продажба през юни 2022 година на голямата цена от 38.9 милиона $.

Шокиращата вест за раздялата на дългогодишната двойка пристигна доскоро повече от седмица. " Бяхме благословени да споделим съвсем три десетилетия дружно като брачен партньор и брачна половинка в прелестен, изпълнен с обич брак. Пътуването ни в този момент се трансформира и ние взехме решение да се разделим, с цел да преследваме нашето самостоятелно израстване ", сподели двойката в изказване.

" Нашето семейство е било и постоянно ще бъде наш най-голям приоритет. Заемаме се с тази последваща глава с признателност, обич и добрина. Оценяваме високо вашето схващане за ценене на уединението ни, до момента в който фамилията ни минава през този преход в живота на всички ни. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР