HWMonitor следи състоянието на компютърната система. Показва показанията на различни

...
HWMonitor следи състоянието на компютърната система. Показва показанията на различни
Коментари Харесай

HWMonitor 1.33

HWMonitor следи положението на компютърната система. Показва показанията на разнообразни сензори за напрежение, температура, скорост на въртене на вентилаторите и други Програмата работи с най-разпространените сензори – такива като TE IT87 и Winbond ICs, да вземем за пример. HWMonitor дефинира температурата на процесорите, твърдите дискове, видеоадаптерите.

HWMonitor е стратегия за следене на съществени витални индикатори за един компютър: напрежения, температури и обороти на въртене на вентилаторите. Програмата поддържа всички известни и публикувани датчици, разчита температурите на процесорите непосредствено от датчика му, може да разчита температурите на твърди дискове посредством S.M.A.R.T. технологията, както и на видео карти. Интерфейсът на програмата е изчистен и нагледен.

С помощта на HWMonitor, ще можете да ревизирате дали всичко работи обикновено, което оказва помощ за вярното потребление на хардуера. Програмата поддържа всички по-разпространени датчици.

HWMonitor разрешава експортиране данните в текстов файл. Лиценз: Безплатен (Freeware) .
Промени в HWMonitor 1.33:
Intel Core X processors (KBL-X and SKL-X) and X299 platform.
AMD ThreadRipper and X399 platform.
#td_uid_40_59e0dd70e094c.td-doubleSlider-2.td-item1{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/06/HWMonitor1-80x60.jpg) 0 0 no-repeat}#td_uid_40_59e0dd70e094c.td-doubleSlider-2.td-item2{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/06/HWMonitor2-80x60.jpg) 0 0 no-repeat}Екрани1 от 2
Официална страница
Изтегли: HWMonitor 1.33 (1.14 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР