Хвърлили са коктейл Молотов в известното пернишко заведение Лого“, съобщава

...
Хвърлили са коктейл Молотов в известното пернишко заведение Лого“, съобщава
Коментари Харесай

Взрив в Перник вдигна във въздуха известно заведение

Хвърлили са коктейл Молотов в известното пернишко заведение „ Лого “, оповестява ZaPernik.com. Инцидентът е станал в сряда вечерта. От към месец, заведението се държи от нов наемател, който до неотдавна е бил шеф на пицария в центъра на Перник. Изпотрошено е заведението от вътрешната страна. Стъклата са били счупени, само че в този момент са заменени.

„ Лого “ е едно от най-известните пернишки заведения, което бе прекръстено на бар „ Венци “ в чест на убития. именит касоразбивач Венцислав Димитров – Мечан.

Той бе разстрелян през май 2013 г, с цел да не пропее пред прокурори и служители на реда за едни от най-големите банкови кражби в България. Това бе една от версиите, по които работеха криминалисти след кървавата изтезанието.

Мечан бил чут да споделя малко преди да почине, че след промяната на властта ще разкрие кой прави обирите на трезори и коли инкасо, които ченгетата постоянно приписват на него.

" Той споделяше, че в последните 3 години нееднократно се опитвал да показа с НСБОП това, което знае, само че там не му обръщали внимание ", споделил пред проверяващите негов приятел.

Соченият от Министерство на вътрешните работи за един от най-хубавите касоразбивачи бе покосен от смъртоносни патрони час след среднощ. Килърите издебнали 34-годишния мъж пред заведението му " Лого " в пернишкия квартал " Изток ".

Мечан бил в автомобила си БМВ на тротоара против кафенето, когато бил засипан от дъжд от патрони. На мястото проверяващите събрали 30 гилзи от автомат " Калашников ". обстоятелства.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР