Хванете ли навреме късмета за опашката, той ще остане с

...
Хванете ли навреме късмета за опашката, той ще остане с
Коментари Харесай

Тази зодия вади страхотен късмет през идните 12 г.

Хванете ли в точния момент шанса за опашката, той ще остане с вас през целия годишен астрологичен цикъл, безапелационни са астролозите.

Преди дни съветската специалистка и телевизионна водеща Василиса Володина показа добра вест за представителите на една зодия, които напълно скоро ще се радват на необикновен триумф и шанс в безусловно всички инициативи.

Нещо повече - този триумф няма да е временен, а може да продължи цели 12 години.

Щастливците, по думите на Володина, са родени под знака на зодия Лъв.

Слънцето, което ръководи представителите на този зодиакален знак, се свързва с Юпитер в Девети дом и пред Лъвовете ще се открият невероятни благоприятни условия.

През втората и третата декада на май, по думите на астроложката, представителите на Знака ще са същински любимци на Съдбата. И животът им в действителност ще бъде необикновен - ще имат шанс във всички инициативи, на работа и в бизнеса нещата ще се подреждат по страховит метод, ще имат извънредно положителни моменти и в персоналния живот.

Очертават се и доста нови потребни запознанства.

Володина предизвестява представителите на знака за още един доста значим факт - триумфът може да бъде продължен с години.

Ако заловен шанса за опашката, работят и съумеят да осъществят всички дарове на Съдбата, позитивният интервал може да бъде продължен за целия астрологичен годишен цикъл, т.е. за цели 12 години.

Астроложката е уверена, че Лъвовете ги чакат единствено страхотни дни. Важно е да обръщат внимание единствено на най-грандиозните и значими неща, да не бъдат мързеливи и да не се страхуватq, написа
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР