Хванаха турски гражданин с недекларирани близо 200 000 лв., съобщава

...
Хванаха турски гражданин с недекларирани близо 200 000 лв., съобщава
Коментари Харесай

Хванаха недекларирани близо 200 000 лв., пренасяни от турски гражданин

Хванаха турски жител с недекларирани близо 200 000 лева, оповестява прокуратурата.

На 27 юни 2021 година на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " на излизане от България в посока към Турция, дошъл товарен автомобил с влекач и прикачено полуремарке ръководен от 56-годишен турски жител.
 PCR на границата с Турция - 20 лв. PCR на границата с Турция - 20 лв.
Турската страна ще улесни от юни влизането на пътуващите и туристите от България. Това заяви новият общоприет консул на Република Турц...

Митнически чиновници направили инспекция на товарния автомобил, като във заводски долап, намиращ се до пасажерската врата на влекача, разкрили недекларирани 100 000 евро. Намерената валута е с българска равноценност към 195 582 лв.. Товарният автомобил е пътувал от Нидерландия за Турция през България.

Образувано е бързо произвеждане за осъщественото закононарушение -, според наредбите на Валутния закон за обявление на парични средства, пренасяни през границата на страната и цената на предмета на закононарушението е в изключително огромни размери.

56-годишният лидер на автомобила е арестуван за период от 24 часа.

Предстои да бъде гледано дело против него.
 Митничари откриха златни украшения за над 600 000 лева на „ Капитан Андреево ” Митничари откриха златни украшения за над 600 000 лева на „ Капитан Андреево ”
Шофьор на рейс е притеглен като обвинен по досъдебно произвеждане на прокуратурата в Хасково за контрабанда на съвсем 8 кг златни на...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР