Хванаха петима апаши в Пловдив. Първият от тях - непълнолетен

...
Хванаха петима апаши в Пловдив. Първият от тях - непълнолетен
Коментари Харесай

16-годишен нападна пловдивчанин заради телефон, 23-годишна обра магазин в мол

Хванаха петима апаши в Пловдив. Първият от тях - малолетен е открит след малко следствие на криминалисти от Първо районно управление (на МВР). В неделя пловдивчанин се оплакал, че в квартал „ Христо Ботев “ незнаен го нападнал с удари и му лишил мобилен телефон и 200 лв.. По случая е формирано досъдебно и почнало следствие. За по-малко от денонощие чиновниците влезнали в дирите на 16-годишен младеж, който е арестуван за период до 24 часа.
Прочетете още
Гастролираща столичанка бе арестувана след кражба в пловдивски мол. Според събраните доказателства от чиновници от Второ районно управление (на МВР), в края на предишния месец 23-годишната престъпно проявена жена си „ напазарувала “ разнообразни продукти от състезателен магазин, без да заплати общата им стойност в размер на над 400 лв.. Работата по документиране на досъдебното произвеждане продължава.

Минути след среднощ в понеделник автопатрул на Четвърто районно управление (на МВР) бил ориентиран към сигнал, че няколко младежи разрушават махленски автомат за топли питиета в квартал „ Съдийски “ в регионалния град. На място полицейският екип заловил трима малолетни младежи, до момента в който се пробват да откраднат монети от  вендинг машината. Момчетата са отведени в полицейския арест, против тях е формирано бързо произвеждане.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР