Хванаха мъртво пиян шофьор, катастрофирал в Пловдив. Полицаите били извикани

...
Хванаха мъртво пиян шофьор, катастрофирал в Пловдив. Полицаите били извикани
Коментари Харесай

54-годишен мъж катастрофира в Пловдив, оказа се мъртво пиян

Хванаха мъртво пийнал водач, аварирал в Пловдив. Полицаите били извикани на сигнал за злополука. При инспекция униформените открили, че 54-годишният лидер на лек автомобил „ Крайслер “, седнал зад кормилото след приложимост на алкохол. Алкотест дрегерът отчел централизация от 2.6 промила. Съставен е АУАН по ЗДвП, а лицето е арестувано в ареста. За осъщественото закононарушение е стартирано бързо произвеждане.

За шофиране след приложимост на алкохол е арестуван и 24-годишен от Перущица. Оказало се, че мъжа не има удостоверение за ръководство и има издадени две наказателни постановления, влезнали в действие през месеците юли и август тази година.

Водачи на коли, карали под влияние на наркотични субстанции са арестувани в арестите в Хисар и Пловдив. 54-годишен софиянец, управлявал Тойота Корола бил открит и арестуван за шофиране под влияние на метамфетамин. Проверката е осъществена в село Дуванлий в обедните часове на 26 август.

В ареста е арестуван и 29-годишен дрогиран асеновградчанин, управлявал лек автомобил Инфинити в Пловдив. При рутинна инспекция на транспортното средство, униформените открили, че 24-годишният пасажер в него е престъпно проявен, а заради съмнителното държание на двете лица, младите мъже били тествани за приложимост на наркотични субстанции. По надлежния ред е открито, че лицето, управлявало автомобила е било под влияние на марихуана. По случаите да формирани бързи производства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР