Хванаха мъж, превозвал нелегални мигранти при опит да избяга от

...
Хванаха мъж, превозвал нелегални мигранти при опит да избяга от
Коментари Харесай

След операция в Хасково: Гониха шофьор с мигранти, той катастрофира

Хванаха мъж, превозвал незаконни мигранти при опит да избяга от инспекция в Хасковско, оповестиха от полицията и предадоха

На 6 юли, в хода на профилирана интервенция за определяне на лица, подпомагащи чужденци да обитават нелегално в страната, чиновници от ОД на МВР-Хасково придобили информация за автомобил, пренасящ мигранти.

На построено контролно-пропусквателен пункт на Автомагистрала “Марица “, пътен възел Димитровград-Хасково, униформени подали сигнал със стоп палка за инспекция на автомобил.

Водачът обаче траял придвижване, отбил за Димитровград и поддържал маршрут в посока Стара Загора. Колата била последвана от три патрулки с включени светлинни сигнализации, като навреме са известени и чиновници на ОД на МВР-Стара Загора.

По време на придвижването, лидерът неведнъж създавал действителни предпоставки за осъществяване на пътно произшествие. В региона на село Средец колата аварирала и от нея изскочили лидерът и 10 мъже, които създали опит да избягат, само че бързо били хванати от чиновниците на реда.

Задържан е 22-годишен гражданин на кърджалийското село Миладиново, превозвал чужденците - самоопределили се като жители на Сирия. По случая се води следствие.

На територията на региона се правят засилени инспекции за незаконен транспорт на мигранти, влезнали нелегално на територията на страната ни.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР