Хванаха лидерката на БСП във Враца Цветелина Дамяновска пияна зад

...
Хванаха лидерката на БСП във Враца Цветелина Дамяновска пияна зад
Коментари Харесай

​Гръмотевичен скандал! Катаджии хванаха мъртвопияна шефката на БСП във Враца Цветелина Дамяновска

Хванаха лидерката на Българска социалистическа партия във Враца Цветелина Дамяновска пияна зад кормилото, научи извънредно BulNews.bg.
Новината бе публично доказана и от Министерство на вътрешните работи.
Снощи към 2.20 часа алената дама е била спряна за инспекция от униформени на надлеза на КАТ-Враца. Според наши източници социалистката е карала във очевидно нетрезво положение. На молбата на униформените да бъде тествана с дрегер Дамяновска изрично отказала, отхвърлила и поканата да бъде откарана в незабавния център за взимане на кръвна проба. След като отказала подпомагане на ченгетата й бил формиран акт.
Помолена за коментар Цветелина Дамяновска изрично отхвърли да е карала в нетрезво положение и описа своята версия за случилото се.
„ Вчера млад служител на реда, с предопределение от няколко дни, ме спря за инспекция. Нито ми взеха проба за алкохол с дрегер, нито кръвна проба. Всичко това беше заяждане поради вота на съмнение против ръководещото болшинство “, съобщи Дамяновска.
Червената дама управлявала лек автомобил „ Шевролет “, който е фирмен - на траурното бюро, което управлява. По думите й униформеният, който й писал акта я спрял, с цел да се заяжда с нея. Санкцията е изцяло неоснователна и на база политическите й визии, твърди Дамяновска. Тя сочи, че не е отказала пробите за алкохол, а служителят на реда не си приключил работата.
„ Ако бях пила нямаше да си намеря място в околията. Аз по принцип не пия “, добави Дамяновска и акцентира, че още в 9 часа сутринта е обжалвала акта в полицията и няма по какъв начин да не падне в съда.
Според закона при отвод да бъдат тествани за приложимост на алкохол наказването за водачите е 2000 лв. санкция и две години без брошура. В него се планува и да бъдат свалени и регистрационните номера на автомобила за период от 6 месеца до 1 година.
Тук идва въпросът, за какво на Дамяновска й е формиран акт, в случай че не е карала в нетрезво положение и не е отказала пробите за алкохол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР