Хванаха ги! 3-ма в афера с криптовалута за 5 млн.лв

...
Хванаха ги! 3-ма в афера с криптовалута за 5 млн.лв
Коментари Харесай

Кандидат-депутатка задържана за аферата с криптовалута

Хванаха ги! 3-ма в спекулация с криптовалута за 5 млн.лв

Пазарджиклийката Милена Митева, известна в града като кандидат-депутат от коалиция „ Достойна България “ и Коалиция Съюз на демократичните сили, е измежду арестуваните от ГДБОП за групата, „ дръпнала “ 5 млн. лева криптовалута, оповестява „ Телеграф “.

Специализираната прокуратура повдигна обвинявания, с изключение на на Митева, и на съгражданина ѝ Димитър Карбанов, и на Любомир Болчев, откакто на 22 ноември бяха конфискувани употребени от тях компютри и флашпамети, хардуерни портфейли, бележници с данни за голям брой сметки на съществуващи и фиктивни физически лица, които са били употребявани в противозаконната скица за придобиване на криптовалута.

Митева е добре позната в Пазарджик, откакто се занимавала в града с рекламна активност и обезпечаване, а няколко години се пробваше и в политиката – на локално и централно равнище.

Другият с обвиняване е в групата е младият джаз артист Димитър Карбанов, който е приключил Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство в Пловдив. Третият – Любомир Болчев, пък е учил компютърни науки във филиала на Техническия университет в града под тепетата.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР