#Хунтата не успя да ни спре. Поискаха помощ от чужда

...
#Хунтата не успя да ни спре. Поискаха помощ от чужда
Коментари Харесай

Божков: Хунтата не успя да ни спре и поискаха помощ от чужда държава, но утре ще има новина

" #Хунтата не съумя да ни спре. Поискаха помощ от непозната страна. Това е невиждана интервенция във вътрешните работи и опит да бъде спряна законно записана българска партия от присъединяване в изборите.
Нищо няма да ни спре. Промяната е неизбежна ", във Facebook.
 Мюролюба Бенатова: За Пеевски и дума няма да има Мюролюба Бенатова: За Пеевски и дума няма да има
" Понеже американците няма да извадят име на политик, герб ще извади фотография от входа на един офис. И да знаете, че тълкуването на този а...
" Утре ще има вест ", анонсира той.
Припомняме, че някогашният народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски и избягалият в Дубай Васил Божков вл Това стана ясно от публично известие на американското министерство на финансите.
Санкциите против двамата са по закона " Магнитски ". Въпросният американски закон, именуван " световен акт Магнитски ", дава право на американското държавно управление да пази хора по целия свят, станали жертва на репресии и нарушавания на правата им поради това, че са разкрили случаи на корупция по високите етажи на властта.
Правителството на Съединени американски щати може да наложи наказания в отбрана на всеки, който подаде сигнал и разкрие случаи на държавна корупция.
 Васил Божков: Изглежда и други желаят да се разправят с Шиши, може да не ми пристигна редът Васил Божков: Изглежда и други желаят да се разправят с Шиши, може да не ми пристигна редът
Бях рeкeтирaн oт Бoйкo Бoриcoв и Влaди Гoрaнoв. Рeкeтът нe e пoдкуп.  Тoвa сподели на прecкoнфeрeнция живeeщият в Дубaй предприемач Ва...
Санкциите може да са целеви - против съответни лица, като включват възбрана за влизане на американска територия, както и ограничение до каквито и да е финансови интервенции, в които са намесени американски банки.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР