Хуманоиден робот, който представя продуктите и услугите на Банка ДСК,

...
Хуманоиден робот, който представя продуктите и услугите на Банка ДСК,
Коментари Харесай

Робот започна работа в клон на българска банка

Хуманоиден робот, който показва продуктите и услугите на Банка ДСК, към този момент е част от личния състав на клона на банката в " Сердика център ". Софтуера за създадената в Япония машина е създаден от " Мусала Софт ", които и оповестиха за " назначението ".

От компанията показват, че решението е новаторско и първо по рода си за банкова институция освен в България, само че и за целия Балкански полуостров. Роботът, кръстен Пепър, приказва, жестикулира и реагира на придвижванията на този, който стои против него.

Общуването сред човек и машина е естествено и интуитивно с помощта на изкуствения разсъдък на робота, който улавя и от своя страна показва серия човешки страсти, показват още от " Мусала софт ". Хуманоидът познава добре предложенията на банката и в диалог с клиентите, и благодарение на интегрирания в предната му част таблет, дава потребна информация за изискванията за кредитиране, разплащания, банкови карти, парични преводи, интернет банкиране, мобилно банкиране и други услуги.

Наред с потребната информация за банковите артикули и услуги, машината може и да забавлява посетителите с приказки и да театралничи за селфи фотоси.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР