Humankind е вече на пазара и се радва на нелоши

...
Humankind е вече на пазара и се радва на нелоши
Коментари Харесай

Видео към Humankind представя две от културите в новото допълнение към играта

Humankind е към този момент на пазара и се радва на нелоши оценки от феновете на стратегическите заглавия. Тази седмица излезе и допълнението за играта, което покрива африканския континент и това даде мотив на Amplitude Studios и Sega да ни показват последните две култури от експанжъна: етиопската и нигерийската култури. Трейлърите следват към този момент показаните култури на банту, суахили и масаи. Самото допълнение Cultures of Africa излезе в четвъртък.

Трейлърите показват главните характерности на двете култури, техните мощни и слаби страни и бойните единици и водачи.

„Ера 5 – Етиопци (милитаристична)

„Една от едвам двете народи, които резервират своя суверинитет от дълготрайна колонизация. Чрез потреблението на естествените скали и върхове за основаването на своите замъци, Етиопия съумява да отблъсне множеството от колониалните сили. Изберете тази просвета, в случай че желаете да напреднете бързо във военното дело и науката!“, гласи описанието на етиопската просвета.

Нигерийците от своя страна спадат към шестата епоха и се явяват земеделска нация. Играейки с нея ще може да се възползвате от изобилието от водни запаси, което подготвя развиването на земеделието и прави от нигерийците просвета, която се хвали като производителите на Западна Африка. „Изберете тази просвета, с цел да увеличите залежите си от нефт!“, поучават Amplitude.

Cultures of Africa е платено допълнение и е към този момент налично за събаряне.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР