Хуманитарен полет за превозване на руски граждани до територията на

...
Хуманитарен полет за превозване на руски граждани до територията на
Коментари Харесай

Русия прибира свои граждани от България с хуманитарен полет

Хуманитарен полет за транспортиране на съветски жители до територията на Руската Федерация ще бъде изпълнен от София, откакто страната ни даде позволение за това.

Планирано е политане в 13:05 часа от столицата ни и кацане на „ Шереметьево “ в 17:10 ч. локално време.

Полетът е плануван от съветската самолетна компания „ Россия “. Заявеният вид аероплан е „ Боинг-737-800 “.

Съответните служби на Европейската комисия са осведомени за подхванатите от нашата страна дейности и за предоставеното по изключение оперативно позволение от Главна дирекция „ Гражданска въздухоплавателна администрация “. То се издава според правилник на Европейски Съюз.

По предварителни условия идващият полет от Москва до София би трябвало да е празен - позициониращ, а противоположният репатриращ полет би трябвало да транспортира единствено жители, резиденти на Руската федерация, без противоположен полет или свързващи полети отвън Руската федерация. Той не би трябвало да попада в резервационните системи и за него не може да се продават билети.

Всички пасажери би трябвало да бъдат разпознати от локалното консулство.

Предварителна информация за филантропичния полет бе оповестена на страницата на „ Аерофлот “, където са оповестени и телефони за информация.

За част от съветските туристи, които останаха блокирани у нас, са потърсени разновидности за прибиране през Истанбул, показват представители на туристическия отрасъл.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР