Хулен Лопетеги вече не е треньор на националния отбор по

...
Хулен Лопетеги вече не е треньор на националния отбор по
Коментари Харесай

Испания уволни Лопетеги

Хулен Лопетеги към този момент не е треньор на националния тим по футбол на Испания. 51-годишният експерт е уволнен от поста единствено два дни преди първия мач на Ла Роха на международното състезание против Португалия. Причината - през вчерашния ден от " Реал " Мадрид оповестиха Лопетеги за новия треньор на отбора.

Лидерите на Испания пробвали да го защитят, само че даже тяхната интервенция не трансформирала решението на локалната федерация.
" Марка: " Испания остава без треньор в Русия Според изданието, Лопетеги ще бъде уволнен поради "Реал " Мадрид
Испанските медии настояват, че президентът на испанската централа Луис Рубиалес се почувствал предаден от Лопетеги, който застана отпред на Ла Фурия преди по-малко от две години. Именно президентът на испанския футбол бе най-големият покровител на баския експерт.

" Благодарим на Хулен за всичко, което свърши, тъй като той е измежду огромните виновници за това да бъдем в Русия, само че се усещаме задължени да го освободим. Трябва да отправим обръщение към всички, които работят за федерацията, че има правила, които би трябвало да се извършват ", съобщи Рубиалес.

Първият мач на Испания на Мондиал 2018 е в петък вечер против европейския първенец Португалия. Все още не е ясно кой ще води отбора.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР