Художници проведоха пленер за младежите с увреждания от сдружение Социален

...
Художници проведоха пленер за младежите с увреждания от сдружение Социален
Коментари Харесай

Художници организираха пленер за младежите от Социален център Бургас

Художници организираха пленер за младежите с увреждания от съдружие „ Социален център “ – Бургас. Те проведоха изобразяване на брега на морето на Централния плаж. Младежите имаха опция на платна и с четки в ръка да творят на морска тема, разказа Марионела Стоянова, началник на сдружението:

" Водени от професионален художник участниците в пленера нарисуваха картина с делфин. Участваха 17 наши консуматори. Изяснихме някои понятия от изобразителното изкуство като да вземем за пример - какво е контражур, по какъв начин е вярно да се държи палитрата и т.н. Получиха се неповторими и необикновено красиви рисунки! Рисуването навън донесе доста положително въодушевление и слънчеви усмивки на всички взели участие в него! "

Организаторите на креативната работилница желаят да останат анонимни. Художниците съумяха да провокират младежите да рисуват на драго сърце и им подариха едно прелестно преживяване.    

Сдружение „ Социален център Бургас “  е неправителствена организация, с съществена активност даване на обществени услуги за хората с увреждания. Тя е снабдител на услугата Център за обществена рехабилитация и интеграция /ЦСРИ/ за лица с увреждания, това е държавно - делегирана активност, с потенциал 20 места. Целевата  група включва лица над 18 година, с  най-вече физически увреждания. Адресът е ж.к. " Братя Миладинови " бл. 117, сред вх. 10-11.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР