Художничката Надя Матиевская от Беларус твори прекрасни портрети на британската

...
Художничката Надя Матиевская от Беларус твори прекрасни портрети на британската
Коментари Харесай

Художничка твори портрети на Елизабет Втора с гърдите си

Художничката Надя Матиевская от Беларус твори прелестни портрети на английската кралица Елизабет Втора, употребявайки като четки личните си гърди, оповестява в. "Метро ".

Двадесет и една годишната дама от Минск е захласната от Нейно Величество и кралската персона е нейната муза. Но от време на време Надя се отклонява от основното си ентусиазъм и рисува грабващи пейзажи по упоменатия анатомичен прийом. Надя покрива гърдите си с багра и я нанася на платното под разнообразни ъгли и направления, с което реализира забележителни резултати.

"Разбирам, че множеството хора са привлечени от това по какъв начин рисувам картините си, а не от крайния резултат, споделя Надя. Но това няма да ми попречи да продължа по своя креативен път ". Тя си призна, че в никакъв случай през живота си не е хващала четка в ръка, до момента в който не почнала да рисува по своя характерен метод от месец февруари насам.

Сега художничката продава платната си посредством Facebook и Инстаграм. Тя достигнала до своя живописен прийом по време на курс по актьорско майсторство, в който участниците трябвало да си слагат смахнати задания. "На мен ми се падна да обрисувам картина с гърдите си и да я продам. Творчеството ми стартира на смешка! ", доверява тя.

View this post on Instagram
Queens

A post shared by Картины От Сердца (@shelma0905) on Sep 25, 2019 at 4:02am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР