Хубчев: Кипър е много техничен отбор"За мен те са един

...
Хубчев: Кипър е много техничен отбор"За мен те са един
Коментари Харесай

Хубчев: Кипър е много техничен отбор

Хубчев: Кипър е доста техничен тим
"За мен те са един доста техничен тим, каквото и да се написа и приказва, ние си гледаме съперника много детайлно, разполагат с много технични футболисти", разяснява селекционерът на българския народен тим Петър Хубчев преди утрешния дуел с Кипър от Лигата на нациите.

"Лъвовете" посрещат противника си на Националния стадион "Васил Левски" от 21:45 часа в търсене на трета поредна победа от началото на новия шампионат на УЕФА, която съществено ще усили възможностите ни да спечелим групата.

"Отношението и това, което сме желали от футболистите е едно и също. За мен те са един доста техничен тим, каквото и да се написа и приказва, ние си гледаме съперника много детайлно, разполагат с много технични футболисти. Ако погледнем и клубовете, в които играят, кое би ни дало мотив да си помислим да подценим тима на Кипър? Не знам дали знаете в какви тимове играят", сподели Хубчев пред медиите. Наставникът на България разкри, че само халфът Боби Цонев сигурно няма да взе участие в мача поради травма.

Капитанът на отбора Ивелин Попов призна, че самочувствието в тима е приповдигнато след двете победи над Словения и Норвегия. "След като направихме две победи, в действителност си повярвахме, че можем да реализираме нещо огромно в тази група, само че като цяло сметки не се вършат, гледаме да играем мач за мач и след всеки мач да се поздравим с оптимален брой точки. Концентрирани сме напълно за идния мач, както беше и на предния лагер. Чувстваме се добре, откакто идват победи, идва и повече убеденост и самочувствие. Ние знаем нашите благоприятни условия и нашия жанр на игра. Оценяваме против какви съперници играем. Не може да подценим никого. Кипър имат два тима в Лига Европа", показа Попов.

"Всеки идващ мач е най-съществен, значимо е да излезем пределно стимулирани. Виждам един млади и окуражени момчета в състава, които и да избере треньорът за мача, мисля, че ще се оправят доста добре. Всичко зависи от нас", съобщи бранителят на отбора Петър Занев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР