„Хубавото в живота, че не можеш да начертаеш всичко, но

...
„Хубавото в живота, че не можеш да начертаеш всичко, но
Коментари Харесай

Цветанов: ГЕРБ допуска все повече грешки

„ Хубавото в живота, че не можеш да начертаеш всичко, само че това, което си говорихме преди година, общо взето, се извърши - извършиха се всички значими стратегически решения в Народното събрание, значимите избори за евродепутати и локална власт. При мен обаче се получи една динамичност – от управителна позиция в Политическа партия ГЕРБ към този момент съм редови член на ГЕРБ и се наложи да начертая пътя си от средата на годината.

Хубавото е, че не взимам прочувствени решения и когато се съсредоточвам и проучвам обстановката, постоянно взимам решения с по-дългосрочна вероятност. И тъкмо поради това за мен е извънредно наслаждение, че съумях да привлека едни почтени специалисти и успяхме да създадем Евро-атлантическия център за сигурност (ЕАЦС).

Това за мен е извънредно положително предизвикателство, тъй като Центърът ще продължи този път, който съм вървял и отстоявал интензивно в политиката. За мен по-важно е това, което се случва през днешния ден, тъй като това може да направи по-сигурна страната ни “, съобщи Цветанов пред novini.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР