Хубавото си е хубаво и без диети - това е

...
Хубавото си е хубаво и без диети - това е
Коментари Харесай

Бялото знаме: Лора Крумова взе решение за килограмите, зрите...

Хубавото си е хубаво и без диети - това е кредото и на Лора Крумова, която завърши с безконечните си гладувания, режими за по 2-3 дни и след това унищожителен йо-йо резултат Тв водещата е решила да постави завършек на войната с кантара и е спряла да се мери какъв брой тежи, както и да се надява да смъкне част от непотребните си килограми, написа „ Уикенд”. Лора е заковала кантара на 100 кг, само че е приела, че нежната фигура не е най-важното.

42-годишната русокоска в никакъв случай не е била слаба, само че преди много години бе надалеч от сегашните си габарити. За първи път Крумова стигна 100-те кг по време на първата си бременност със сина си Явор, само че към 2-3 години по-късно съумя да смъкна част от непотребното си тегло. Тя изкара малко повече от година вталена и тежаща към 70 кг, само че още веднъж забременя и стана майка на дъщеричка Мина през 2018 година, когато таман бе навършила 39 години.



През годините някогашната екранна половинка на Георги Коритаров се е изтезавала с какви ли не диети, само че резултатът бе временен. Водещата на „ На фокус” не може да скрие от феновете едрото си тяло, което заема целия екран на тв приемника. Журналистката е като двойничка на „ феята на любовта” Наталия Симеонова, която от години има сходни с тези на Лора проблеми.

Близки до русокоската издават, че е пробвала всевъзможни диети, билки, чайове и хапчета, само че резултатът е най-вече 2-3 кг, които след това се връщат в двоен размер. Припомняме, че Лора се върна в Нова тв тази есен и стартира да води авторското предаване „ На фокус”. Преди това тя прекара малко повече от година в „ Шоуто на Николаос Цитиридис” в конкурентната Би Ти Ви, само че видя, че предаването няма да изкара дълго на екран, и се завърна в Нова.

Бившата екранна половинка на Милен Цветков има харизма, която не може да й се отхвърли. Зрителите също я харесват, само че има и много рецензии за запуснатия й тип и мнения дали не е бременна за трети път. А рейтингът на предаването, което води, остава непрекъснато висок.

Близки до русокоската издават, че тя не прекалявала с храната, само че просто не можела да отслабне, тъй като се хранела най-вече на крайник по един път дневно, и то най-вече вечер, когато е най-вредно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР