Хубавото на президентството на Румен Радев е, че е временно,

...
Хубавото на президентството на Румен Радев е, че е временно,
Коментари Харесай

Десислава Радева: Хубавото на президентството на Румен Радев е, че е временно

" Хубавото на президентството на Румен Радев е, че е краткотрайно ", това съобщи първата дама Десислава Радева в радио дебюта си пред Power FM. Тя дава обещание да гостува в ефира на бургаското радио още преди седем месеца.

С

Според Радева, плюсът на това да си президентска брачна половинка е това, че се срещаш с доста международни водачи, написа Блиц.

" Никога не съм си и представяла, че ще  мога да бъда с тези хора “, призна първата дама. Тя бе безапелационна, че роклите за формалните й визити не костват нищо на данъкоплатеца .

" Това първо не е моят жанр. За доста значимите събития благодаря на Невена Николова. Тя е дизайнерка, която работи в Англия и ми прави роклите гратис. Нося роклята и я връщам в магазина.

Нямам проблеми, в случай че една рокля не е продадена още, да я употребявам и за други събития, тъй като мисля, че е глезотия да се появяваш непрекъснато с нови рокли “, разяснява Радева и добави, че когато съпровожда брачна половинка си, двамата не са просто Деси и Румен, а съставляват България и за това е значимо тя да наподобява уместно.

Въпреки че бързо съобщи, че хубавото на президентството на Радев е, че е краткотрайно, първата дама съобщи, че ще застане компактно зад него, в случай че реши да се кандидатира за още един мандат.

" Това е тематика, която още не е на дневен ред в фамилията. Ние си даваме ясна сметка за всички плюсове и минуси, само че в случай че той реши, стоя компактно зад него “, безапелационна е Радева.

" Много съм щастлива, че най-сетне градът случи на кмет. Помните какво беше при предходния, Йоан Костадинов, нали “, попита Радева и добави, че сега Бургас е по-добър даже и в нещо толкоз прозаично като коледната декорация, а елхата тук е по-красива от тази в София.

Оказа се, че и до ден сегашен на Десислава Радева й липсва Старата фрегата и свързва духа на Бургас точно с това заведение.

" С приятелки ходехме там лятото и гледахме чужденците. На " Фрегата “ имаше възрастни двойки от Германия, Сърбия, които слушаха валс. Тук беше цялостно с чужденци и ние гълтахме от тяхната просвета в оня затворен социалистически ред “, напомни си президентшата и добави, че точно за това за нея Бургас постоянно е бил " башка град “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия з
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР