Хубаво е да си главен свидетел на прокуратурата по делото

...
Хубаво е да си главен свидетел на прокуратурата по делото
Коментари Харесай

Спецов не е смеел да пита свидетел на Гешев, откъде има милиони за дворец

Хубаво е да си основен очевидец на прокуратурата по делото „ КТБ “. Спец съда и познавач обвиняването към този момент ги няма, само че основният прокурор Иван Гешев се грижи неговите очевидци никой да не ги закача. Затова и Бисер Лазов, дългогодишна „ дясна ръка “ на банкера Цветан Василев и възползвал се от неговата благотворителност се употребява със специфичен статут на недостижим за държавните контролни органи.

Тази дребна къщичка, която се вижда на фотографията, е издигната в с. Железница, считано за един от най-баровските региони за богати столичани. Очевидно Лазов е придобил звездния парцел с левчета, изкарани с пот на челото сред съвещанията на съда по делото на века, както е известно делото против притежателя и чиновници на фалираната КТБ.

За сведение на читателите, сходни фотоси и обемисти папки със покупко-продажби на основния очевидец, които съдържат доказателства за съмнителни покупко-продажби за милиони, се намират и в Национална агенция за приходите, и в КПКОНПИ и в сигнали до прокуратурата, само че никой не си мърда пръста да попита Лазов какъв е произходът на средствата, с които по този начин обилно финансира фантазиите си.

Ясно е, че по времето на Борисовото ръководство никой не е смеел да пипне очевидците на прокуратурата, тъй като такова е било разпореждането „ от горната страна “. Румен Спецов, назначен от държавното управление на смяната обаче е имал всички въпросни документи. И също не е реагирал. Странно, нали?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР