Хубаво е да се усеща кога БКП-БСП е на власт.

...
Хубаво е да се усеща кога БКП-БСП е на власт.
Коментари Харесай

Журналистът Стефан Ташев: Винаги пияни МВР-шефове, когато БСП идва на власт

Хубаво е да се усеща по кое време БКП-БСП е на власт. Там постоянно има маси и пияни МВР-шефове. Това разяснява журналистът Стефан Ташев във връзка обявата на ПИК от през днешния ден, в която журналистката Ива Николова спипа на маса вътрешния министър Бойко Рашков.


свързани новини23285преди 54 минути98880преди 3 часа
" Случаят с Рашков-Дамаджаната не е изключение, а предписание. През май 1996 вътрешният минстър на Жан Виденов Любомир Начев бе сниман пийнал в компанията на манекенки на ваучър, в деня в който бяха разстреляни трима служители на реда в столичния кв. " Люлин ", напомни Ташев.

" През май 2009 година, когато отново БКП-БСП бе на власт, тайфа началници от Министерство на вътрешните работи на министъра Михаил Миков бяха засечени на величествен разгулен запой в ресторант " Контитентал Плаза " в...ден на народен печал във връзка гибелта на 16 души в рейс край Ямбол. Купона се ръководеше от остарелия кадър на Главно следствено ръководство на Държавна сигурност Румен Андреев, тогава зам.-министър на Миков. Въпреки обезверените опити за прикриване на случая, Андреев подаде оставка ", напомня още журналистът и отсича: " Така, че идват още запои и празненства, когато Българска социалистическа партия поеме властта с 26 депутати. Наздраве, тайфа....!!! "
свързани новини75302преди 4 часа
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР