Хубаво е човек да сбъдва мечтите си. Искаш да летиш

...
Хубаво е човек да сбъдва мечтите си. Искаш да летиш
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: За едни светът е футбол, за други - война

Хубаво е човек да сбъдва фантазиите си. Искаш да летиш на изтребител “Юрофайтър”? Готово, докарват ти цели два от военна база на 250 км от Мадрид, където си сега, и ти дават да направиш няколко кръгчета. Искаш да видиш " Сантяго Бернабеу”? Никакъв проблем, получаваш тук и фотография с Флорентино Перес. И цялата културна стратегия е за сметка на българския поданик.

Не на всеки се получава, би трябвало да си президент. А когато си президент, няма невъзможни неща.

Радев не може да бъде помрачен даже от външната министърка, колкото и да й се желае - и аудиенциите при краля, и срещите при премиера са за него, съжаляваме.

Докато някои се радват на испанската сиеста, Украйна има потребност от руски изтребители, каквито имаме ние. Защото украинските деца втори месец са натикани в катакомбите на металургичен цех край Мариупол и не могат да излязат, тъй като съветските освободители извън чакат някой да се покаже, с цел да го денацифицират. Е, ние ще ремонтираме украинските танкове - и това е нещо, като знаем кой ни ръководи (Радев и Нинова).

Да де, но задоволително ли е? Руснаците освен убиват, само че и изнасилват. Включително деца.

И един ден тези военни закононарушения би трябвало да бъдат осъдени. Оказа се, че и за това трябват топки. Този развой ще мине без България. Не че нашият принос ще липсва - нашите магистрати са “еталон” за самостоятелност и безпристрастност, само че всеки знак е значим. Но какъвто президентът, подобен и Висш съдебен съвет - знакът отново е нулев.

Кметът на Киев доста добре ни го сподели. Лошото е, че при нас ще влезе в едното ухо и ще излезе от другото.

Това е ситуацията. А газът можело да скочи с 25% другия месец.
Хайде да не го мислим, че е петък вечер, идва уикенд и почивен понеделник. За някои в Мадрид почивката стартира.
А за Украйна? Слава, популярност!

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР