Хубаво, че днес изплюха камъчето - да депозирам акциите в

...
Хубаво, че днес изплюха камъчето - да депозирам акциите в
Коментари Харесай

Наско Сираков с нервна пресконференция: Аз съм собственик, набийте си го в главите

 Efbet Article Horizontal 1180X300
„ Хубаво, че през днешния ден изплюха камъчето - да подавам акциите в клуба и любимците на цяла синя България да стартират да ръководят с десетте %, подарени им. Е няма да стане това. И да знаят, че към този момент не съм страж на акциите, аз съм мажоритарният притежател на Левски, да си го набият в главите, да го преглътнат. Ако не могат да го преглътнат, някой да ги чукне по гърба. “

Това разгласи притежателят на Левски Наско Сираков по отношение на спора си с проведените почитатели от съдружие " Левски на левскарите ".

" Изведнъж генералният спонсор станаха неприятни. Защо? Защото поддържат Наско Сираков. Хубаво е те да се махнат, да стане същото безвремие, каквото беше първата година. Наско Сираков, както е и сега, да не може да спи, да му писне ", добави Сираков.

 

Относно сдружението, Сираков сподели:

 
Това е ситуацията. Като не си платя членския импорт за тази година, ще отпадна от " Левски на левскарите ", а нямам никакво желание да го заплащам. Не мога да бъда в сдружения, които намерено от шест месеца се афишират против мен. Това е провален план. И то беше мой план, не да се пъчат и да афишират, че те са го измислили. Това го разгласих на първия ден по малкия екран, когато се явих преди 2 години и 8 месеца още - че желая рано или късно Левски като си стъпи на краката да стане тим на последователите. Само че не да ми израждат тая концепция и да се изтъпанят с лицата си седем индивида в УС, сините почитатели не могат да ги гледат. Айде сиктир. 
Наско Сираков

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР