Хубавите неща ставали бавно, а още по-хубавите ставали... още много

...
Хубавите неща ставали бавно, а още по-хубавите ставали... още много
Коментари Харесай

Стела се раздели с новото гадже и не се срамува, но призна: "Всеки допуска грешки"

" Хубавите неща ставали постепенно, а още по-хубавите ставали... още доста по-бързо ", съобщи инфлуенсърката и влогърга Стела, която напоследък нашумя с раздялата си със Сандев и новата ѝ връзка с много по-възрастния Щерю Щерев. Красавицата заяви в стори в Instagram, че точно връзката ѝ с Щерю Щерев завършила към този момент и показа, че " всеки прави неточности ", само че се радва, че някои неща ѝ се случват, с цел да може да израства като човек. Тя ще се опита да съобщи урочите си във видео, което ще показа в мрежата.

Виж още: Те са звезди и милионери, всички са в краката им, само че за тях фамилията е най-важно

" Аз се веселя, че съумях един път в живота да си науча урока от А до Я. Пиша си 6+. ", споделя Стела и добавя, че не се срами от нищо и поучава хората да бъдат смели и да не губят кураж, когато нещо неприятно се случи в живота им. 

Припомняме, че в края на септември Стела гостува на Мъци и разкри, че връзката ѝ със Сандев е завършила, само че намерила новата същинска обич в лицето на Щерю Щерев, който е с много години по-голям от нея. 

Виж още: Антоанет Пепе и Филяка не пускат лятото да си отива! Показаха сантиментална фотосесия

" Моята същинска обич, моята сродна душа! Човека, който ме харесва такава каквато съм! Без превземки, без подправени подиуми, без маски! Благодаря ти, че те има, обич!❤️‍

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР