Хубави са нещата, които се случват на Кит Харингтън и

...
Хубави са нещата, които се случват на Кит Харингтън и
Коментари Харесай

Кит Харингтън и Роуз Лесли станаха родители за втори път

Хубави са нещата, които се случват на Кит Харингтън и Роуз Лесли. Двамата артисти, известни с присъединяване си в хитовия сериал Game of Thrones, на снимачната площада на който се срещат и влюбват, към този момент близо две години са горди родители. През февруари 2021 година те посрещнаха своя първороден наследник.
 Кит Харингтън, Роуз Лесли и новината, че двамата чакат второто си дете
Вълнуващата вест на Кит Харингтън и Роуз Лесли

Двойката има да ни споделя нещо

И по всичко наподобява, че връзките сред Кит и Лесли се развиват хармонично - дотолкоз, че вземат решение да увеличат семейството си с още един член. В началото на годината Харингтън заяви обществено, че със брачната половинка му чакат второто си дете. А в този момент към този момент то е факт.

Представител на звездите удостовери преди ден новината пред People, заявявайки, че двойката е " щастлива да прегърне малко момиченце ".

Преди време изрази своите терзания, по време на гостуването си в предаването The Tonight Show, че двегодишният му наследник евентуално " ще бъде шокиран ", когато доведат у дома новото му братче или сестриче. И показа, че с Лесли се пробват по всякакъв начин да го приготвят за събитието. " Той е страховит ", сподели тогава гордият татко. " И мисля, че ще бъде и страховит по-голям брат. Всичко е доста вълнуващо. "
 Кит Харингтън, Роуз Лесли и откровенията на актрисата за майчинството и битката с алкохолизма на брачна половинка си
Какви родители са Кит Харингтън и Роуз Лесли

Актрисата е откровена за майчинството и битката с алкохолизма на брачна половинка си

Засега липсва публично изказване от двамата родители - които за първи път разбуниха слуховете за връзката си още през 2012 година След къса разлъка, те още веднъж се събраха и продължиха да подхранват спекулациите за романтиката, до момента в който не потвърдиха персонално връзките си през април 2016 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР