Хубава сряда с хороскопа на Марица! ОВЕН Напрегнат ден, но вие ще

...
Хубава сряда с хороскопа на Марица!
ОВЕН
Напрегнат ден, но вие ще
Коментари Харесай

Трус в отношенията на две зодии, друга сменя работата

Хубава сряда с хороскопа на " Марица "!

ОВЕН

Напрегнат ден, само че вие ще запазите успокоение и ще реализирате поставените си цели, дори и в случай че събитията не са на ваша страна. Творческият метод ще ви помогне много. На доста неща ще гледате в вероятност, по тази причина ще откривате благоприятни условия, които другите не виждат.

ТЕЛЕЦ

Сутринта ви чакат приятни изненади. Не са изключени оферти, които ще приемете без доста да мислите. Ще се появят отлични хрумвания, които ще имате опция да започнете да реализирате. Следобедът ще бъде по-спокоен. Добре е в същото време да релаксирате.

БЛИЗНАЦИ

Ярко и с напрежение начало на деня. Днес мъчно ще се концентрирайте, дори в случай че става въпрос за значими каузи. Често ще се отвличате и рискувате да пропуснете нещо. Занимавайте се с по-рутинни действия и се върнете към някои остарели задания. Имате късмет да се запознаете с хора, от които ще научите доста. 

РАК

Не е най-хубавия ден за започване на значими планове. Много неща ще се окажат по-сложни, в сравнение с сте очаквали и ентусиазмът ви бързо ще угасне, в случай че не постигнете триумф незабавно. Затова завършете започнатото по-рано или просто почивайте. Неочаквана среща ще ви донесе доста страсти.

ЛЪВ

Днес е добре да действате независимо и да разчитате главно на своите сили. Така по-бързо ще постинете триумф и ще избегнете много неприятни моменти. Добро време е за настоятелен диалози. Може да възстановите някои остарели връзки или да се помирите с тези, с които сте в спор.

ДЕВА

Не всичко ще става по този начин, както ви се желае. Ще пораждат много компликации при реализиране на замисленото. Но вие сте целеустремени и все пак ще постигнете триумф. Ще получите и поддръжка от хората към вас. Непланирани покупки ще нарушат бюджета ви и ще наложи да се откажете от някои неща.

ВЕЗНИ

Днес не са изключени напрегнати моменти, само че като цяло денят ще е добър. Старайте да употребявате всяка от опциите, които ви се дават. Успехи ще имате както в работата си, по този начин и в асимилиране на нови умения. Вечерта е време за релакс в компанията на обичани хора.

СКОРПИОН

Сутринта очаквайте мощни прекарвания и безредици. За благополучие, всички проблеми ще решите бързо и ще може да се отдадете на по-приятни занимания. Неочакван приход ще ви даде опция да извършите по-големи покупки, само че не прекалявайте. Очаквайте изненади, включително и сантиментални.

СТРЕЛЕЦ

Денят дава обещание триумфи, изключително сутринта. Всичко ще се случва по този начин, както сте го възнамерявали. Когато замисляте нещо, самите условия ще се подреждат по най-благоприятния за вас метод. Сполучливо ще минават деловите договаряния, а не е изключено да ви предложат и нова работа. 

КОЗИРОГ

Лежерен ден. Настроени сте оптимистично, ще забелязвате всичко хубаво и няма да изпуснете нито една опция с цел да постигнете задачите. Околните ще харесват вашия метод и мнозина ще са подготвени да ви оказват помощ. Но въпреки всичко най-важните въпроси е добре да решавате независимо.

ВОДОЛЕЙ

Много неща ви се получават и добре ще се справите със комплицирани проблеми. Днес пред вас няма да има непреодолими загради. Имате късмет да вземете връх над остарели противници и да обезоръжите недоброжелателите си, в случай че действате уверено и не отстъпвате пред събитията. 

РИБИ

Динамичен ден, с вероятни непредвидени събития. Не се учудвайте, в случай че се наложи да измененията проектите си и да се занимавате не с това, което сте желали. Вечерта ще ви зарадват с положителни вести. Подходящо време е за диалози с околните, за разискване на общи хрумвания и проекти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР