Хубава и умна си остава Жени Калкаджиева Шестата по хубост винаги

...
Хубава и умна си остава Жени Калкаджиева
Шестата по хубост винаги
Коментари Харесай

Жени Калканджиева изригна: Не ви ли дреме кой ще управлява и накъде върви държавата?

Хубава и интелигентна си остава Жени Калкаджиева

Шестата по красота постоянно е доказвала, че има будна съвест и още по-буен характер. Въпреки че съобщи, че към този момент харесва спокойствието и по тази причина си е купила вила на язовир Искър, тя не е индиференна към това, което се случва в страната ни.

Първо шефката на фешън организация „ Визаж “ насмете тези, които не се отделиха от диваните и не отидоха да пуснат своя избор.

„ Вие сте безотговорни хора! Да живеете в тази страна, да порастват тука децата ви и да не ви интересува кой ви ръководи! 

И по какъв начин ще управляваме бъдещето си. Плачем, че сме небогати и нямаме пари, а политиците ни крадат и ограбват, но не ви дреме кого изпращаме в Парламента!

Стегнете се, по този начин не може, ние всички променяме нещата в нашата татковина “, изригна, както единствено тя си може, Жени Калканджиева.

Миската съобщи, че постоянно гласоподава, не пропуща това. След като насмете гласоподавателите, тя се обърна към политиците, отговорни за апатията на народа.

„ С години вършат едно и също, заораха дъното, повече няма и накъде. Дават голи обещания единствено преди изборите и след това не помнят за всичко, за народа, единствено гледат да пълнят своите гуши.

Дано са си взели поука, тъй като България не може повече по този начин да продължава. Чакам промени “, безапелационна е миската.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР