Huawei Watch Ultimate - така се казва най-новият смарт часовник

...
Huawei Watch Ultimate - така се казва най-новият смарт часовник
Коментари Харесай

Първият смарт часовник с корпус от течен метал

Huawei Watch Ultimate - по този начин се споделя най-новият смарт часовник на Huawei, който незабавно притегля с купища екстри, висока устойчивост и корпус от течен метал.

Феновете на първокласните часовници може към този момент да са осведомени с тази сплав, само че Huawei споделя, че това е първият път, когато материалът се употребява в смарт часовник. 

Liquidmetal в действителност е комерсиалното название на серия от сплави, създадени от Caltech, като те нормално включват цирконий, никел, мед, исполин и алуминий.
 Снимка 611464
Източник: Huawei

Всичко това на процедура значи, че корпусът на Huawei Watch Ultimate е съвсем пет пъти по-здрав и близо три пъти по-твърд от неръждаемата стомана, като в същото време е по-лек от титаниевите си съперници. 

Друго мощно преимущество на сплавите въз основата на цирконий е, че те са доста устойчиви на разяждане, а това е главен акцент при модела. 

Huawei Watch Ultimate се предлага с рейтинг на водоустойчивост 10 ATM и е сертифициран по ISO 22810 (водоустойчивост) и EN13319 (оборудване за гмуркане), което подсигурява отбрана на до 110 метра дълбочина. 
 Снимка 611463
Източник: Huawei

Има четири разнообразни режима на гмуркане, логаритми за декомпресия на Bühlmann, с цел да следи скоростта на нанагорнище и да предложи безвредно движение, както и над 20 напомняния, с цел да сме в сигурност под вода.

Huawei е провел всички функционалности и действия, фокусирани върху занимания навън в нов режим, наименуван Expedition, който се ръководи единствено от един бутон.

Този режим включва потребни неща като безвредно връщане по маршрут и особено планиран режим на екрана, наименуван Dark Light, предопределен за нощни завършения.
 Снимка 611465
Източник: Huawei

Дисплеят съставлява 1.5-инчов LTPO AMOLED панел с до 1000 нита бляскавост, а над него има протектор от сапфирено стъкло с нанокерамичен панел към екрана.

Освен всичко това, Huawei Watch Ultimate идва с всички преимущества на линията Huawei Watch GT3, като усъвършенстван ЕКГ разбор, наблюдаване на сърдечната периодичност, SpO2 и доста други. 

Не на последно място, часовникът може да издържи до 14 дни с едно зареждане, а вградената технология за бързо зареждане може да зареди батерията от 0 до 100% единствено за 60 минути.

Часовникът ще е разполагаем в черно и синьо, само че към този момент не знаем тъкмо каква ще е цената му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР