Huawei Watch Ultimate има режим за гмуркане и експедиции, многолентов

...
Huawei Watch Ultimate има режим за гмуркане и експедиции, многолентов
Коментари Харесай

Най-новият смартчасовник на Huawei е удар по Apple Watch Ultra

Huawei Watch Ultimate има режим за гмуркане и експедиции, многолентов GPS, нов физически бутон, функционалност за следене, нощен режим и иден режим на ниска консумация на сила...

Емил Василев преди 5 минути 9 Сподели

Най-четени

ПрепоръчаноДаниел Маринов - 19:03 | 31.03.2023

Да, смарт телефонът ви потвърдено ви подслушва, само че има метод да го спрете

IT НовиниДаниел Десподов - 11:24 | 02.04.2023

Още един опит за решаването на популярния абсурд на Хокинг

IT НовиниЕмил Василев - 16:30 | 31.03.2023

Турция показа изтребителя от последващо потомство „ TF-X “ и стелт дрона „ Anka-3 “

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Не е нужно да сте Шерлок Холмс, с цел да разберете от кое място Huawei е черпила ентусиазъм за новообявения си часовник Watch Ultimate. Това явно е не толкоз финият отговор на Huawei на Apple Watch Ultra, а в този момент към този момент знаем, че приликата се отнася и до цената. От през днешния ден Ultimate ще се продава на цена от 1499 лв. за разновидността „ Expedition black “ с черна гумена каишка и за 1799 лв. във вид „ Voyage Blue “ със синя гумена каишка и титаниева верижка при мобилните оператори и търговците на дребно у нас.

Ето и къс обзор на функционалностите на Huawei Watch Ultimate:

Режими за гмуркане и експедиции (напр. туризъм, пътешестване с раница и др.), в това число прекъсване за сигурност и увещание за декомпресия. Нов физически бутон, който потребителите могат да натиснат, с цел да започват непосредствено в посочените режими за гмуркане и експедиция. Циферблат с нощен режим, който слага яркооранжев текст на напълно черен декор, с цел да можете по-лесно да четете на мрачно. GPS с две честоти. „ Маркировъчни точки “, които ви оказват помощ да записвате точките на интерес и да намирате противоположния път, когато сте в гората. Предстояща актуализация ще добави персонализирано и „ интелигентно ръководство на зареждането “ за по-дълъг живот на батерията. Допълнителна дълга каишка за гмуркане.

Всяка една от тези функционалности е функционалност, която Apple вкара в Watch Ultra, само че с цел да бъдем почтени, Ultimate е задоволително друг, тъй че няма по какъв начин Huawei Watch Ultra да бъде наименуван цялостно негово копие. Това се вижда най-малко от дизайна, който е доста по-близък до обичайните механични часовници. Има разлики и в спецификациите и материалите. Watch Ultimate да вземем за пример употребява „ корпус от течен метал на основата на цирконий “, за който се твърди, че е 4,5 пъти по-здрав и 2,5 пъти по-твърд от неръждаемата стомана. Той не е титаниев за разлика от Watch Ultra, само че намекът за изключителна издръжливост е същият. И двата имат нанотехнологични керамични рамки и сапфирено стъкло на LTPO OLED екраните си.

Huawei също по този начин желае да надмине Apple в някои области. Подобно на Watch Ultra, Watch Ultimate е сертифициран по EN13319, което е стандарт за водолазно съоръжение, само че до момента в който Apple не предлага гмуркания на дълбочина над 40 метра, Huawei твърди, че Watch Ultimate може да се употребява на дълбочина до 110 метра и поддържа механически и свободни гмуркания в допълнение към гмурканията за забавление.

Животът на батерията на Watch Ultimate също е доста по-дълъг. Huawei твърди, че той може да изкара до две седмици с едно зареждане, макар че не прецизира какви параметри са употребявани, с цел да се доближи до тази оценка. Както постоянно при смартчасовниците, животът на батерията ще зависи от метода на потребление. Въпреки това Huawei означи, че потребителите могат да заредят Watch Ultimate до 100 % батерия за 60 минути и до 25 % за 10 минути.

Собствената операционна система на Huawei не разполага с най-стабилната екосистема от приложения, само че има известно усъвършенстване и на този фронт.

Независимо от това какво мислите за Huawei, Watch Ultimate е най-близкият съперник на Apple Watch Ultra, най-малко на хартия. Garmin има няколко разновидността, като линиите Epix 2 и Fenix 7, само че това са по-скоро фитнес часовници, в сравнение с амбициозни първокласни смарт часовници.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР