Huawei Watch 3 е вече на пазара и в България.

...
Huawei Watch 3 е вече на пазара и в България.
Коментари Харесай

Huawei Watch 3 Elite е вече на пазара |

Huawei Watch 3 е към този момент на пазара и в България. Моделът, с корпус и каишка от висококачествена 316L неръжаема стомана, е съвременна интерпретация на класическия часовник, знак на прецизността в измерванията и направата, и на елегантния дизайн. Той прибавя към тях интелигентни интерактивни функционалности, с които извежда потребителския начин на живот на ново равнище, освен във образно отношение.

Huawei Watch 3 Elite идва с 46мм корпус, 1.43-инчов брилянтен AMOLED екран, предпазен от 3D извито стъкло, стабилно на надрасквания и други последствия от дейния живот на потребителя. Акцент и в дизайна, и във функционалността е въртящата се 3D корона, сензитивна и на напън, с което дава богати благоприятни условия за интуитивно ръководство на смарт устройството в типичен жанр. Премиум материалите се допълват от керамичната основа и усъвършенствани датчици, спомагащи за още по-висока акуратност на измерванията и предотвратяващи дискомфорт при дълго носене. А защото часовникът регистрира пулс, кислородна сатурация, равнище на стрес и качество на съня, доста консуматори ще го носят даже и през нощта.



Металната каишка по традиция е знак на грациозност и висок статус в живота, само че през днешния ден стилът може да бъде все по-личен, изразяващ неповторимата характерност на всеки, който го избира. Това, с което никой жанр не трябва да прави взаимни отстъпки, е качеството на материалите и направата, и тук Watch 3 Elite е безусловно праволинеен, в това число и във връзка с втората черна каишка от флуороеластомер, която ще намерите в кутията му.

Флуороеластомерът е ергономичен материал, резистентен на мокрене и потене, и извънредно подобаващ за тичане, плуване и други интензивни и водни спортове. Той е с отлична конструкция, анти-алергенен и щадящ кожата във всяко отношение, мек, комфортен и доста здрав. Черното постоянно е на мода и с тази каишка може да сте еднообразно готови както за вечерно празненство, по този начин и за часове в басейна или фитнес залата.

За да стои оптимално на всяка ръка, сегментите на стоманената каишка могат да се демонтират за съкращаване, или да се употребяват спомагателните, предоставени в кутията, за удължение.



С новия Watch 3 Elite серията Huawei Watch 3 към този момент има 4 представители на българския пазар, всеки от които с отлични характерности и своя отличаваща се визия. Освен Watch 3 Elite със стоманени 46мм корпус и каишка, тя включва още класическия Huawei Watch 3 Pro с 48мм корпус от титаниева сплав и каишка от естествена кожа с декоративни шевове, Watch 3 Pro Elite – с 48мм корпус и каишка от титаниева сплав и втора флуороеластомерна каишка в кутията, и Watch 3 Active – с 46мм корпус от неръждаема стомана с черен свършек и черна флуороеластомерна каишка. Всички те поддържат eSIM посредством потребление на главния абонаментен проект на потребителя (изисква се функционалността за повтаряне на SIM картата да се поддържа от оператора), над 100 спортни режима, премерване на пулс, стрес, качество на съня, плътност на кръвта с О2 и температура на кожата, засичане и уведомяване на указан номер при рухване, сменяеми циферблати, в това число видео такива и даже игри създадени като циферблати, и доста други. Съвместими са с Android и iOS смарт телефони. Повече информация за серията Huawei Watch 3 можете да намерите на.



Новият Watch 3 Elite е разполагаем в магазините на A1, Теленор, Виваком, Зора и партньорската мрежа на Поликомп на целесъобразна крайноклиентска цена от 899 лв., като скоро се чака и в мрежата на Техномаркет.

За Huawei Consumer Business Group

Продуктите и услугите на Huawei се оферират допълнително от 170 страни и са употребявани от 1/3 от международното население. Компанията разполага с 15 проучвателен центъра на територията на Съединени американски щати, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Huawei Consumer BG е едно от трите бизнес звена на марката и реализира активност в региона на мобилните телефони, компютрите и таблетите, портативните и софтуерните устройства и др Глобалната мрежа на Huawei е построена на основата на съвсем 30-годишен опит в телекомуникационната промишленост, като нейната цел е да дава най-актуалните софтуерни нововъведения на потребителите по света. За повече информация посетете:

За най-актуалната информация, обвързвана с Huawei Consumer Business Group България, последвайте ни във:

Фейсбук:
Twitter:
YouTube: Huawei Mobile BG
Instagram:
За повече информация посетете:
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР