Huawei се радва на най-висока лоялност сред потребителите на смартфони

...
Huawei се радва на най-висока лоялност сред потребителите на смартфони
Коментари Харесай

Близо 80% от потребителите в Китай искат Huawei смартфон


Huawei се радва на най-висока преданост измежду потребителите на смарт телефони в Китай
(снимка: CC0 Public Domain)

П овечето консуматори на смарт телефони в Китай избират Huawei, сочи нов отчет на мозъчния концерн Penguin Think Tank, озаглавен „ Тенденции в  използването на смарт телефони и доклад за лоялността и отхвърлянето на потребителите ” .

Средно, купувачите на смарт телефони в Китай харчат към 485 $ за нов модел. По отношение на покупателната дарба, съвсем 50% от потребителите заменят своите смарт телефони с модели от междинен клас, 37,4% купуват флагмански устройства, а други 13,3% избират евтини смарт телефони, обобщава резултатите от изследването.
още по тематиката
Близо една трета (32,7%) от потребителите на смарт телефони в Китай купуват нов модел в границите на две години, а 72,7% – в границите на три години. Повече от 90% от интервюираните са заменили най-малко един смарт телефон през последните четири години.

Брандът Huawei има най-високо равнище на преданост измежду всички марки смарт телефони. 73,3% от притежателите на смарт телефони на Huawei избират нов модел от същия производител. Лоялността на потребителите към марката е повишена с 10% през последната година.

Като цяло, 77,3% от всички интервюирани консуматори избират Huawei при закупуване на идващия си смарт телефон. На второ и трето място по този индикатор са Apple и Xiaomi. Сред първите пет марката попадат още Oppo и Vivo.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР