Huawei се готви да пусне водещите смартфони от серията P60

...
Huawei се готви да пусне водещите смартфони от серията P60
Коментари Харесай

Huawei FreeBuds 5 са забелязани в уебсайта SIRIM, вероятно скоро ще бъдат пуснати на световния пазар

Huawei се готви да пусне водещите смарт телефони от серията P60 в Китай на следващия ден. Освен това ще бъдат показани смарт телефона Enjoy 60 и слушалките FreeBuds 5. Предстоящите безжични слушалки се отличават с забавния си дизайн и кутийката във формата на капка.

Изтекли изображения и механически характерности на слушалките ни дадоха ясна визия какво да чакаме. Въпреки че слушалките ще бъдат пуснати на следващия ден единствено в Китай, разновидността им за международния пазар евентуално ще се появи напълно скоро.

Типстърът Мукул Шарма вижда, че Huawei FreeBuds 5 носят номера T0013 в листата в SIRIM. Не се разкриват повече детайлности, само че е съвсем несъмнено, че слушалките ще бъдат пуснати в Малайзия. Силно се надяваме те скоро да доближат и до нас.

Технически характерности на Huawei FreeBuds 5 (слухове)

Дългоочакваните слушалки Huawei FreeBuds 5 привлякоха вниманието на аудиторията, изключително откакто изтекли изображения разкриха дизайна им. Заоблената кутийка и минималистичният дизайн оферират комфортно потребление без дискомфорт. Освен това, те тежат по 5,5 грама – това ги прави необикновено леки. Кутията за зареждане тежи 44,4 грама, а общо всичко възлиза на 55,3 грама.

Съобщава се, че FreeBuds 5 имат извънредно положително качество на звука, както и положително шумоизолиране. Те поддържат интензивно шумопотискане и LDAC качество на звука, както и адаптивно понижаване на шума в околната среда.

Потребителите също по този начин ще имат опцията да персонализират бутоните на слушалките. Тези слушалки са с HWA/Hi-Res Audio Wireless сертифициран стандарт, а това подсигурява необикновено аудио прекарване.

Въпреки че към момента няма доста информация за FreeBuds 5, Huawei удостовери, че слушалките ще бъдат показани в Китай на 23 март дружно със серията Huawei P60, сгъваемия Mate X3 и MatePad 11 (2023).

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР