Huawei публикува нов патент за технология, която може да контролира

...
Huawei публикува нов патент за технология, която може да контролира
Коментари Харесай

Технология на Huawei ще може да регулира околната светлина в автомобила според сърдечния ритъм на водача

Huawei разгласява нов патент за технология, която може да управлява околната светлина в автомобила според от сърдечния темп на лидера. Като софтуерна компания, силата на Huawei в научните проучвания е явна за всички и тя разполага с доста изключителни технологии в доста аспекти. В допълнение към информационната промишленост, новите планове на Huawei за електрически транспортни средства в съдействие с други автомобилни компании също са положително достижение.

На 31 март, Huawei Technologies разгласи патент с номер на поръчката CN115871551A за „ способ за ръководство на околното осветяване, устройство, съоръжение, памет и транспортно средство “. Датата на подаване на патента е 28 септември 2021 година, а датата на издание – 31 март 2023 година.

Според детайлностите за патента, техниката се отнася до региона на колите и разкрива способ, устройство, съоръжение, притежател за предпазване и транспортно средство за надзор на околната светлина.

При действието сърдечната периодичност на потребителя се получава посредством свръхшироколентов радиочестотен сигнал. Също по този начин яркостта и цветът на околното осветяване към лидера се контролират динамично според от сърдечната периодичност на потребителя.

Технологията на Huawei, употребена в целия този сюжет, може да открие ефикасното взаимоотношение сред смяната на физическите признаци на потребителя (включително сърдечния ритъм) и да контролира околната светлина без никакви ръчни взаимоотношения. По този метод се усъвършенства потребителското преживяване от околната светлина и преживяването при шофиране на автомобила.

Huawei AITO:

Huawei и SERES работят по взаимна марка коли – серията AITO Wenjie. През 2022 година серията е доставила над 75000 автомобила. В рамките на два месеца месечният размер на продажбите на коли е надхвърлил 10000 броя.

Наскоро Ю Ченгдонг, изпълнителен шеф на Huawei, основен изпълнителен шеф на Smart Devices BG и основен изпълнителен шеф на Smart Car Solution BU, разгласи, че всички коли от серията AITO ще получат HarmonyOS 3. По този метод ще бъдат конфигурирани напълно нови функционалности и ще се усъвършенства потребителското преживяване.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР