Huawei представи няколко нови устройства, които дават началото на екосистемата

...
Huawei представи няколко нови устройства, които дават началото на екосистемата
Коментари Харесай

Бъдещето е тук! Huawei представи новите устройства за HarmonyOS 2

Huawei показа няколко нови устройства, които дават началото на екосистемата на компанията за личната и платформа HarmonyOS 2, оповестяват от vesti.bg. В гамата има смарт телефони, интелигентен часовник, таблет и спомагателни аксесоари. Тя е основана за да улесни взаимоотношението сред другите устройства, които ще могат да работят както независимо, по този начин и в екип и да дават на потребителя повече благоприятни условия.

За задачата Harmony OS2 идва с нов Контролен панел, посредством който потребителите елементарно могат да свързват устройствата си едно с друго и да ги ръководят. Компанията дава за образец, че през този панел потребителят може да задейства функционалност за интелигентен екран и да трансферира видеоклип от телефона непосредствено на тв приемник и да продължи гледането. Също по този начин може да пренасочи звука от тв приемника към новите безжични слушалки FreeBuds. Всичко става посредством евакуиране с пръст на икони по екрана на контролния панел и подреждането им. 

HarmonyOS 2 има и улеснен режим за прекачване на приложения от едно устройство на друго без потребност от апаратура. За задачата джаджите би трябвало да са свързани във въпросната система " Супер устройство ". Има и повече варианти за персонализация, уиджети, анимации и по-красив интерфейс.Huawei е поработила много и по усъвършенстването на платформата. Тя работи по-бързо и може да резервира съвсем същите скорости на четене и писане на данни даже след 36 месеца потребление на смарт телефон да вземем за пример.

Оптимизирана е и потреблението на сила, усъвършенствана е и сигурността, опцията за по-лесно възобновяване на платформата, като има и нов режим за колаборация. Чрез него устройство като новия таблет MatePad Pro може да се свърже с Windows и разрешава на потребителя по-лесно прекачване на текст, изображения и файлове сред двете или повече устройства.

Самият таблет MatePad Pro е с 12,6-инчов OLED FullVIew екран и процесор Kirin 9000E. Поддържа се работа в режим с няколко прозореца с приложения, както и с новия стилус M-Pencil на Huawei. Към таблета ще може да се добави и магнитна клавиатура, която да улесни писането. Тя поддържа Bluetooth и безжично презареждане.

Компанията показа и умния часовник Huawei Watch 3 Series. Той е разказан като самостоятелен интелигентен помощник, който е мощен колкото смарт телефон. Устройството е с корпус от неръждаема стомана и извито стъкло. През часовника потребителят може да прави гласови позвънявания и да стриймва музика, като употребява номера и мобилния интернет на телефона си.

Чрез потреблението на упоменатите към този момент функционалности на HarmonyOS 2, часовникът може да употребява благоприятни условия и приложения от смарт телефона, да вземем за пример за повикване на такси, проявление на информация за иден полет, навигация и други Устройството поддържа и 100 типа тренировки и спортове, може да следи температурата на тялото и да следи други здравни индикатори. Има и функционалност за засичане на рухване и SOS позвъняване. В смарт режим Pro версията на часовника може да работи до 5 дни на батерия, а в режим за икономисване на сила - до 21 дни.

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/huaweimobilebg/, https://www.facebook.com/HuaweimobileBG/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР