Huawei напълно спря директните доставки на смартфони за Русия и

...
Huawei напълно спря директните доставки на смартфони за Русия и
Коментари Харесай

Huawei казва сбогом на Русия

Huawei изцяло спря директните доставки на смарт телефони за Русия и може да напусне страната дефинитивно, оповестиха за " Известия " два източника, близки до разнообразни мобилни оператори. Това заяви и събеседник, който работи в компанията, огромен производител на смарт телефони, цитира news.bg.

Според източник, непосредствен до един от мобилните оператори, китайският снабдител не внася таблети, портативни компютри, тв приемници и друго съоръжение в Русия. Компанията спря да продава базови станции за клетъчни връзки още напролет, посочи изпълнителният шеф на Telecom Daily Денис Кусков.

" В момента Huawei в действителност не доставя непосредствено устройствата си в Русия ", удостовери пред " Известия " различен непосредствен до мобилната компания събеседник.

В началото на юни Huawei разгласи затварянето на формалните си магазини в Русия. В края на същия месец бе обявено, че корпорацията към този момент не изнася своите устройства за Русия. След това се появи информация за обновяване на доставките. Според източници на " Известия " в този момент още веднъж няма нови доставки.

Някои устройства се продават в формалния магазин на марката, само че те са останки от предходни доставки, сподели Денис Кусков. А неналичието на нови колета може да докара до затваряне на онлайн магазина на компанията, счита той.

В отговор на въпроси по отношение на прекъсването на доставките и проектите на производителя да се отдръпна от съветския пазар Мария Кривцова, PR управител на Huawei Consumer Business Group в Русия, съобщи, че " няма информация за това ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР