Huawei има нов проблем и този път не става дума

...
Huawei има нов проблем и този път не става дума
Коментари Харесай

Колко милиарда плаща Google на Samsung и защо

Huawei има нов проблем и този път не става дума за нова глоба, наложена на компанията от Съединени американски щати.
 Huawei и по какъв начин компанията още веднъж превзема пазарен дял в Китай
Huawei още веднъж е в играта и се цели високо

Внимание, Apple

Според The South China Morning Post компанията не може да отговори на търсенето на своята серия Mate 60, която беше оповестена в края на август.

Новите телефони смаяха софтуерния свят, тъй като са първите модели на Huawei, които се зареждат от личните 5G Kirin чипове на компанията след линията Mate 40 от 2020 година
 Снимка 632469

Оттогава разпоредбите за експорт на Съединени американски щати не разрешават на производители, употребяващи американска технология за произвеждане на чипове, да доставят избрани съставни елементи на Huawei.

Затова, когато линията Mate 60 беше показана, избухна дискусия по отношение на това по какъв начин най-големият производител на чипове в Китай, SMIC, съумя да направи седем-нанометров чип Kirin 9000s за Huawei и това е тайнственост, която към момента не е разгадана.

Преди Kirin 9000s SMIC беше стеснен до производството на 14-нанометрови чипсети за смарт телефони.
 Снимка 642220

В Китай реакцията по отношение на Mate 60 беше много впечатляваща, защото потребителите бяха разчувствани да се снабдят с нови 5G телефони на Huawei.

Huawei предложи на потребителите в Китай абонаментен проект, който дава обещание доставка на техния нов телефон от серията Mate 60 не повече от 90 дни след подаване на предварителна поръчка.

От SemiAnalysis показват, че разликата сред предлагането на линията Mate 60 и търсенето няма нищо общо с бройките чипове, създадени от SMIC.
 Снимка 631956

Според изданието затруднените доставки на Huawei се дължат чисто и просто на обстоятелството, че търсенето е много високо, защото това е първият 5G модел на Huawei от 2020 година насам.
 Huawei, камерните датчици и може ли компанията още веднъж да е международният водач
Може ли Huawei още веднъж да е международният водач

Не е изключено

Все отново търсенето на серията Mate 60 не се е върнало към дните преди глобите, сочат данните на Canalys, които приказват за 2.5 милиона продадени бройки досега.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР