Huawei и производители от Китай изграждат ускорено екосистемата на HarmonyOS(снимка:

...
Huawei и производители от Китай изграждат ускорено екосистемата на HarmonyOS(снимка:
Коментари Харесай

Huawei очаква 16% дял на HarmonyOS до края на 2021 г.


Huawei и производители от Китай построяват ускорено екосистемата на HarmonyOS
(снимка: Huawei)

Новата мобилна платформа HarmonyOS ще измине за няколко месеца път, който останалите операционни системи извървяха за пет години, съгласно прогнозата на нейния разработчик – Huawei.

Тази седмица китайската компания разгласи, че HarmonyOS би трябвало „ да заеме 16% от пазара допустимо най-скоро “. Целта на Huawei е да реализира декларираната цел до края на актуалната година.

Huawei ще бъде хазаин на конгрес HarmonyOS Connect в Шанхай на 18 май. Очаква се на събитието компанията да разгласи публично комерсиалната марка HarmonyOS Connect и тактика за създаване на екосистемата на новата платформа.

В допълнение, доста сътрудници на Huawei се чака да споделят напредъка си в развиването на. Шанхай ще сплоти производители на съоръжение, свързани с индустриалните вериги на HarmonyOS Connect, снабдители на чипове и разнообразни решения.

“Ще отнеме една година, с цел да приключим пътуването, което другите са минали за пет години”, съобщи Ян Хайсонг, вицепрезидент на Huawei за потребителски артикули и изкуствен интелект, представен от.
още по тематиката
Според него, HarmonyOS бързо ще завоюва огромна потребителска база. Все още обаче не е известно дали компанията разполага с нужната инфраструктура за реализиране на тази цел.

Huawei се нуждае от сътрудници, с цел да пусне на пазара своите артикули с новата операционна система. Миналата година Midea показа най-малко 10 продукта с HarmonyOS. На ревюто за домашен уреди и потребителска електроника в Китай през март марки като Haier, Shuaikang, Supor, Fangtai и Joyoung също демонстрираха няколко устройства с HarmonyOS, които ще излязат на пазара по-късно тази година.

Huawei има вяра, че операционната система HarmonyOS, която компанията, ще помогне на производителите на съоръжение да подобрят потребителското преживяване и успеваемостта на достъпа до услуги.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР