Huawei Consumer Business Group ще навлезе на B2B пазарa, обслужвайки

...
Huawei Consumer Business Group ще навлезе на B2B пазарa, обслужвайки
Коментари Харесай

Huawei Consumer BG навлиза на корпоративния пазар с нова гама от офис продукти |

Huawei Consumer Business Group ще навлезе на B2B пазарa, обслужвайки държавни и корпоративни клиенти, както и самостоятелни консуматори. Изявлението беше направено от Ричард Ю, изпълнителен шеф на Huawei, CEO на Huawei Consumer Business Group и основен изпълнителен шеф на Intelligent Automotive Solution BU, по време на събитието за показване на бизнес артикули на Huawei. Г-н Ю означи, че Huawei ще употребява своите хардуерни и софтуерни екосистеми като основа, върху която да поддържа възходяща гама от универсални офис артикули, които работят безпроблемно с необятна гама от смарт устройства, в това число преносими компютри, настолни компютри, монитори, таблети, аксесоари и портативни устройства. Тези нови офис решения ще се отнасят до следните основни области: държавно управление, обучение, опазване на здравето, произвеждане, превоз, финанси и енергетика.



Внедряване на всеобхватни артикули, насочени към бизнеса

С бързо изменящите се бизнес условия и пазарни условия, потребността от умни офис решения в никакъв случай не е била по-голяма. Смарт работните места и съоръжение започнаха да заменят обичайните офис артикули, които се отличават с впечатляващи спецификации и разноски по надзор за сметка на потребителското преживяване. Huawei Consumer Business Group се надява да надгради офисните и бизнес устройства със смарт и новаторски благоприятни условия, употребявайки триумфа си в региона на потребителските. Бизнес продуктите на Huawei ще дават отговор на условията на клиентите за продуктивност и доходност, като в същото време ще дават по-добро потребителско преживяване, основано на цифрова технология от последващо равнище.

Като нова мощ на пазара за корпоративно съоръжение, Huawei идва с идея и визия, които дават обещание да революционизират промишлеността. Huawei има вяра, че корпоративното съоръжение навлиза в епоха, която ще бъде доминирана от Cloud и AI технологии, и се надява потребителите да знаят по какъв начин да прибавят нова стойност и нововъведения, с крайната цел за създаване на висококачествена, смарт и надеждна платформа за обслужване на всички потребности на държавни и корпоративни клиенти. Това ще включва цялостен набор от бизнес артикули, решения и платформи за услуги, в това число серия MateBook B за преносими компютри, серия MateStation B за настолни компютри, серия Display B за монитори, серия MatePad C за таблети, серия B за принтери и серия B за портативни устройства.

Строги стандарти, сигурност на данните и многопластова отбрана

Huawei дава на клиентите постоянна поддръжка във връзка с стандартите за тестване на артикули, отбрана на данните и услугите, с цел да отговори на по-строгите потребности на държавните и корпоративни клиенти. Всички бизнес артикули на Huawei Consumer Business Group минават през строги проби за гарантиране на качеството. Бизнес настолните компютри, да вземем за пример, би трябвало да преминат проби, свързани с атмосферата, механични трептения, ниско налягане на въздуха, ниска температура, висока температура, механично влияние, плесен, слънчева радиация, температурно влияние, трептения, песъчлив прахуляк, мокрота и киселинна атмосфера. Използвани са единствено определени материали, а продуктите са проектирани с акцент върху надеждността и сигурността.

Huawei също по този начин дава отлични защитни ограничения за отбрана на данните. Принципът „ без разстройства, без следене и без пропуск “ се съблюдава прецизно във връзка с отбраната на поверителността и е включен във всяка стъпка от проектирането и създаването на продукта. Разрешенията за приложения са сортирани наново, с налични целеви контроли. Чувствителните позволения, свързани с персонални потребителски данни, като информация за повиквания, известия, изходящи повиквания и информация за устройството, са анулирани. Обхватът на достъп до албумите е строго следен и разрешението може да бъде обещано за всяко изображение. Huawei също по този начин даде персонализирано решение за мултиекранно взаимоотношение, което разрешава на клиентите да прибавят контроли за пречистване и шерване на файлове.

Бизнес оборудването не е просто средство за по-голяма продуктивност в индустрията; това е и гръбнакът на една все по-интелигентна и дигитализираща се стопанска система, инфраструктурата, която ще направи живота по-обогатен в цялата страна. Трите правилото на Huawei за бизнес артикули: качество, просветеност и надеждност, ще вдъхнат нов живот в промишлеността и ще подсигуряват, че всеки офис може да стане смарт.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР