Huawei Consumer Business Group и Porsche Design показаха за пръв

...
Huawei Consumer Business Group и Porsche Design показаха за пръв
Коментари Харесай

Huawei и Porsche Design представят лимитираната серия Mate 20 RS

Huawei Consumer Business Group и Porsche Design демонстрираха за пръв път новата лимитирана серия Porsche Design Huawei Mate 20 RS - първокласен клас смарт телефони, основани след интензивно партньорство сред двата марката. Новата серия продължава традицията, построена от предшествениците ѝ, а точно – необикновено комбиниране сред изкуство и технологии. Смартфоните работят с новата едночипова система Kirin 980, като употребяват цялостния потенциал на новаторския изкуствен интелект, с който тя разполага. Дизайнът е въодушевен от някои от най-култовите модели на автомобилния колос от Щутгарт, като задния похлупак е облицован с естествена кожа, правеща Mate 20 RS елегантен освен на тип, само че и на досег.

Иновативният дизайн на Mate 20 RS е планиран взаимно от Huawei и Porsche Design. Заоблен по краищата по дръзновен, само че и изящен метод, външния тип на смарт телефона е отражение на неговата вътрешна мощност. Фактът, че Mate 20 RS е въодушевен от дизайна на спортните коли на Porsche си личи на задния похлупак на смарт телефона, където ясно се вижда марката „ RS”, обозначаващ известните „ Rennsport”.

Уникалният корпус на Porsche Design Huawei Mate 20 RS е построен от стъкло и естествена кожа. Дизайнът придава на Mate 20 RS незабравим и различим тип, а поръбеният с естествена кожа корпус придава на смарт телефоните от серията първокласен и прелъстителен тип, който отразява устрема на Huawei и Porsche Design да основат артикул, който да грабне вниманието на потребителите и да ги накара да се почувстват специфични. Ръчно обработената кожа е мека, само че все пак доста издръжлива и способна да устои на интензивна всекидневна приложимост. Mate 20 RS е нещо доста повече от първокласен смарт телефон – той е съчетания сред майсторство и иновация.

Porsche Design Huawei Mate 20 RS работи с новата 7-нанометрова система Kirin 980. Двойният NPU процесор разрешава на Mate 20 RS да поддържа висока оперативна скорост даже при доста дълготрайно интензиво потребление. Новият Kirin разполага с ядра Cortex-A76, които работят взаимно с още няколко ядра Cortex-A55, до момента в който в това време графичния процесор Mali-G76 обезпечава изображения от най-високо качество.

Mate 20 RS има новаторска тройна камера Leica, формирана от 40 МР RGB камера, 20 МР камера със специфични широкоъгълни лещи на Leica и 8 МР телефото камера, като и трите са ситуирани под стъкления корпус на смарт телефона. Камерите са сложени в матрица по двойки и имат нова функционалност за макро снимка, позволяваща ясното снимане на обекти, стоящи на до 2,5 см от обектива.

Porsche Design Huawei Mate 20 RS действа с EMUI 9 – операционната система на Huawei, основана на Android P. Нейната нова функционалност HiVision ви разрешава да имате същинска енциклопедия в джоба си – когато насочите смарт телефона към известна картина или обект функционалността ще ви разкрие всичко най-любопитно, обвързвано с тях.

Екранните датчици на Mate 20 RS са с по-висока сензитивност, което разрешава бързата и лесна работа със смарт телефона. На екрана се появява уведомление всякога, когато пръстът ви се задържи върху датчика. Щом процесът по автентификация бъде приключен, известието ще се минимизира на назад във времето. Смартфоните от тази серия имат и функционалност за 3D лицево отключване, при която специфични датчици сканират лицето на потребителя за елементи от секундата и му разрешават да отключва Mate 20 RS по този метод. Усъвършенстваните датчици на подкрепяния от двойния NPU процесор изкуствен интелект правят тази интервенция за към 600 ms, като могат да действат качествено освен при едва осветяване, само че и в цялостен мрак.

Грешните разпознавания от страна на системата са едно на милион.

Porsche Design Huawei Mate 20 RS има мощна 4200 mAh батерия, която може да се зарежда със сертифицираната от TÜV нова технология на Huawei “SuperCharge”, която зарежда батерията със заряд от до 40W. Тестваната по най-високи критерии от инженерите на Huawei батерия може да издържи повече от един ден интензивна приложимост, след което да бъде заредена с невиждана до момента скорост благодарение на обичайно зарядно устройства или на безжично зареждане. С помощта на тази технология батерията може да бъде заредена от 0 до 25 % за 10 минути, както и от 0 до 75 % за към 30 минути. С помощта на 15-ватовото безжично зареждане можете да заредите батерията си до 30 % за половин час. За Mate 20 RS е налична и технологията Wireless Reverse Charging, която разрешава на смарт телефона да отдава сила на други устройства.

По дизайна на предната част на Mate 20 RS също има нововъведения. Логото на Porsche Design е отстранено за разширение на екрана и повече улеснение както за деловите задания, по този начин и за дейния гейминг. С цел опазване на образната еднаквост инженерите на Huawei са преместили логото на екрана за заключване, употребявайки always-on функционалността на екрана. Любителите на модата също ще останат удовлетворени, защото Porsche Design Huawei Mate 20 RS се предлага в два цвята – червен и черен. Докато черното въплъщава публично състояние, професионализъм и престиж, то аленото е знак за пристрастеност, харизма и авантюризъм – превъзходен вид за хората, които желаят да покажат своята по-освободена страна.
Смартфоните от серията вървят в комплекта с кожен „ Smart View Flip” кейс, направен от същия вид кожа като тази на корпуса. Кейсът предлага спомагателна отбрана и по едно и също време с това не пречи на FullView екрана да демонстрира информация и вести, както и елегантното лого на Porsche Design, когато не изпозлвате смарт телефона.

Ричард Ю, изпълнителен шеф на Huawei Consumer Business Group, показа „ Porsche Design Huawei Mate 20 RS е неповторим по рода си смарт телефон, предопределено за същинските ценители на първокласните устройства. Съчетавайки новаторски технологии и артистичен дизайн, това е най-висшата демонстрация на мобилен изкуствен интелект, която сме вжидали досега “.

Ян Бекер, изпълнителен шеф на Porsche Design Group, показа „ Функционалният дизайн е в ДНК-то на нашата компания и при сериите Porsche Design Huawei Mate можете да видите същинска еволюция на нашите хрумвания. Най-видно е това посредством решението ни да използваме кожа, защото това е колкото обичаен, толкоз и реформаторски ход. Смартфоните от тази серия са въплъщение на чудесното партньорство, което изградихме с Huawei през последните години “.

Porsche Design Huawei Mate 20 RS символизира пристрастеността към технологиите и дизайна, демонстрирана от Huawei и Porsche Design. Със своя въодушевяващ дизайн, висококачествено действие, новаторски технологии за сигурност и най-мощната батерия в своя клас, смарт телефоните от тази серия ще запленят потребителите с елегантността на Porsche Design и иновативността на Huawei.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР