Huawei Consumer Business Group (CBG) получи престижна награда от Експертната

...
Huawei Consumer Business Group (CBG) получи престижна награда от Експертната
Коментари Харесай

HUAWEI WATCH 3 Pro печели наградата на EISA за най-добър смарт часовник

Huawei Consumer Business Group (CBG) получи влиятелна премия от Експертната асоциация за тон и визия - Expert Imaging and Sound Association (EISA), която сплотява профилирани списания, уеб уеб сайтове и публицисти, публикуващи постоянни самостоятелни софтуерни ревюта на нови артикули. HUAWEI WATCH 3 Pro бе разгласен за “EISA Best Smartwatch 2021-2022 ”.

EISA отличи премиум дизайна на HUAWEI WATCH 3 Pro с думите: “Той наподобява чудесно на китката, с помощта на титаниевото тяло към 1.43-инчовия му AMOLED екран, предпазен от сапфирен кристал, който му придава аура на грациозност “. Асоциацията се базира още на благосъстоянието от функционалности, отбелязвайки, че „ Тази съвременна операционна система идва с голям брой приложения и благоприятни условия, измежду които следене на пулса и равнищата на кислородно засищане на кръвта, тестване на напрежението и различаване на рухване, както и подготвени стратегии за над 100 спортни интензивности “. 



Базиран на HarmonyOS 2, HUAWEI WATCH 3 Pro е смарт часовникът, умислен и основан за бъдещето. HUAWEI WATCH 3 Pro идва с напълно нови интелигентни функционалности, които илюстрират визията на Huawei за Seamless AI Life и развиване на тактиката 1+8+N. Освен професионалния мониторинг на голям брой здравни и спортни параметри и до 21 дни живот на батерията  в Ultra Long battery life режим, HUAWEI WATCH 3 Pro включва акуратен датчик за премерване на температурата на кожата. С нови функционалности като различаване на рухване, HUAWEI WATCH 3 Pro  оказва помощ на потребителите да наблюдават тренировките и здравето си в научно-обосновани решения, където и да ги води животът.

„ След премията EISA BEST SMARTWATCH 2020-2021 за HUAWEI WATCH GT 2 през предходната година, сме извънредно щастливи да получим още една премия от EISA за смарт часовник за новия ни HUAWEI WATCH 3 Pro. ”, показа Кевин Хо, основен действен шеф на Huawei Consumer Business Group. “Huawei като компания се е посветила на това да предлага на потребителите най-нови технологии и вълнуващо преживяване с тях и да споделя софтуерния прогрес с повече хора по целия свят. Затова HUAWEI WATCH 3 Pro е самостоятелен, образован и мощен като смарт телефон. За нас е чест да получим самопризнание за това, както и за многото функционалности за целодневно следене на здравето и физическата интензивност, което разрешава на потребителите да получат повече надзор над личното си здраве. “

Членовете на EISA са експертни медии от всички области на потребителската електроника, от над 30 страни, като всеки член взе участие в една или повече от шестте експертни групи на EISA – Фотография, Мобилни устройства, Hi-Fi, Домашно кино – Аудио, Домашно кино – Дисплей и видео, и електроника за автомобила. Всяка година членовете на EISA предлагат лист с артикули, които смятат за отличаващи се във всяка от експертните групи. Номинациите се показват на публична среща на организацията, на която те се разискват в елементи преди финалното гласоподаване за лъчение на заключителен победител във всяка категория.

Получената от Huawei влиятелна премия се подрежда до дългия и индикативен лист от медийни награди, получени от Huawei.



 

 

Режимът Ultra-long battery life на HUAWEI WATCH 3 Pro дава вивот на батерията 21 дни при следните условия: задействан Ultra-long battery life режим, фабричните настройки, заложени по дифолт, задействано следене на пулса, задействана функционалност HUAWEI TruSleep™ за следене на съня през нощта, 30 минути Bluetooth диалози на седмица, 90 минути тренировки на седмица (с задействан GPS), задействани уведомления за известия (50 SMS известия, 6 позвънявания, и 3 аларми на ден), и 200 включвания на екрана дневно.

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР