Huawei Consumer Business Group (CBG) днес получи поредно международно признание

...
Huawei Consumer Business Group (CBG) днес получи поредно международно признание
Коментари Харесай

Huawei спечели две награди от EISA

Huawei Consumer Business Group (CBG) през днешния ден получи следващо интернационално самопризнание – две награди на EISA (Expert Image and Sound Association), които бяха излъчени от комисия, формирана от представители на 55 от най-авторитетните софтуерни медии в света. Флагманът HUAWEI P40 Pro беше разгласен от Асоциацията за “EISA Smartphone Camera 2020-2021” (най-добра камера в смарт телефон за 2020-2021 г), а HUAWEI WATCH GT 2 завоюва признанието “Best Smartwatch 2020-2021 г” (най-добър смарт часовник за 2020- 2021).

EISA разгласи HUAWEI P40 Pro за „ същински първенец в своя клас “, признавайки високите благоприятни условия на камерата на телефона, технологията на екрана и първокласния дизайн. Висока оценка бе дадена и за HUAWEI WATCH GT 2 като Асоциацията го разгласи за „ родена съвременна класика “, с помощта на интелигентния дизайн на часовника и множеството фитнес функционалности.

„ Много сме щастливи, че за поредна година печелим самопризнание от EISA като сме изключително щастливи, че тази година получихме самопризнание за два от нашите флагман артикули – HUAWEI P40 Pro и HUAWEI WATCH GT 2”, сподели Кевин Хо, Президент на Handset Business, Huawei Consumer Business Group. „ С всяко устройство Huawei се ангажира да даде нови вълнуващи прекарвания за потребителите, от смарт часовник, с който можете да достигнете лимитите на своята подготовка с HUAWEI WATCH GT 2 до смарт телефон, който основава нови правила във фотографията посредством флагмана HUAWEI P40 Pro” – добави той.

EISA признава „ първокласно проектираният “ HUAWEI P40 Pro за съвършения сателит на всички тези, които употребяват своя смарт телефон за реализирането на в действителност зашеметяващи фотоси всеки ден. Според Асоциацията флагманът на Huawei е въплъщение на още един важен стадий в развиването на мобилната снимка.

Тази премия беше извоювана с помощта на ненадминатите фотографски благоприятни условия на HUAWEI P40 Pro, от главната 50-мегапискелова Ultra Vision камера с автофокус с фазово различаване и оптична стабилизация, през перископния телеобектив с 12 MP, който разрешава 5-кратно оптично нарастване, до невероятната ултра необятна 40 MP кино камера с за реализиране на необикновено видео.

В допълнение към всичко това имаме и ToF 3D дълбочинна камера с изкуствен интелект, като всичко това дава на потребителите първокласно софтуерно преживяване, за което EISA споделя, че „ изтласква технологията на камерите на смарт телефони доста напред “.

Що се касае за тазгодишния победител в категория „ Най-добър смарт часовник “ – HUAWEI WATCH GT 2, EISA го дефинира като устройството, което „ овладява гениите на актуалните умни часовници “, с помощта на своя дизайн, AMOLED екран и физически надзор. С до две седмици живот на батерията и голям брой фитнес функционалности, HUAWEI WATCH GT 2 може да проучва 15 професионални режима на подготовка и да наблюдава 85 персонализирани тренировки. Благодарение на TruSleep технологията на HUAWEI WATCH GT 2, може да се наблюдава качеството на съня, сърдечната периодичност, равнището на стрес и измерването на насищането на кръвта с О2.

Нещо повече, HUAWEI WATCH GT 2 поддържа значими за всекидневието функционалности като приемане на позвънявания с Bluetooth, вести от приложения и предпазване на музика, което разрешава на потребителите елементарно да свързват своите безжични слушалки HUAWEI FreeBuds3 и да слушат музика в придвижване със своя HUAWEI WATCH GT 2.

Членовете на комисията на EISA включват авторитетни медии от всички сфери на софтуерната промишленост от 29 страни, като всеки от членовете способства със своята експертиза при оценяването в шестте категории на EISA – снимка, мобилни устройства, Hi-Fi, домашна аудиотехника, домашна видеотехника и електронни устройства за коли. Всяка година членовете на EISA предлагат набор от устройства, които съгласно тях са почтени да се борят за премията във всяка от шестте категории.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР