Хуауей откри официално своя Център за обучение на 5G инженери

...
Хуауей откри официално своя Център за обучение на 5G инженери
Коментари Харесай

„Хуауей откри тренировъчен център за 5G инженери във Великобритания

" Хуауей " откри публично своя Център за образование на 5G инженери в Бирмингам. Той е с потенциал за подготовката на 20 души по едно и също време. Курсовете не престават пет дни и срещат с 5G технологиите, правилата на актуалното мрежово инженерство и практическото инсталиране на 5G мрежово съоръжение, обявиха от компанията. Центърът си е сложил за цел да образова повече от 1000 мрежови инженери годишно, осведоми " Радио Китай ".

„ Във Англия няма дефицит на политическа воля за доставката на 5G, нито на комерсиално предпочитание за това. Но има някои характерни проблеми като дефицита на инженери, които ние би трябвало да разгадаем ", сподели пред Синхуа изпълнителният шеф на „ Хуауей " за английския клон на компанията.

Преди формалното му разкриване Центърът организира няколко пробни обучителни курса. „ 5G експертите и познания в сферата са от значително значение за бъдещия напредък и подготвителният център на „ Хуауей " към този момент приготви 157 5G инженера, които се дипломираха през юни тази година ", сподели ръководителят на Общинския съвет на Бирмингам Иън Уорд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР