Хуауей беше призната за Най-добър работодател“ в Европа за 2024

...
Хуауей беше призната за Най-добър работодател“ в Европа за 2024
Коментари Харесай

Huawei е ТОП работодател в Европа

Хуауей беше приета за „ Най-добър шеф “ в Европа за 2024 година Това е пета поредна година, в която компанията влиза в листата, формиран от Top Employers Institute, водач в узаконяването за ръководство на човешки запаси.

В допълнение към оценката Най-добър шеф в Европа, Хуауей получи и самостоятелно самопризнание от 16 европейски страни: Австрия, Белгия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Италия, Ирландия, Холандия, Португалия, Полша, Румъния, Испания, Швейцария, Швеция и Обединеното кралство. Институтът Top Employers Institute е сертифицирал повече от 2300 организации в 121 страни/региони, които са наели общо над 12 милиона души по света.

Патрик Рендел, районен управител на Top Employers Institute за Германия, Австрия, Швейцария и Централна и Източна Европа, показа: „ Top Employers Institute признава Хуауей Европа за шеф с фантастични благоприятни условия за кариерно развиване на всички равнища. Хуауей отбелязва 15% над общия резултат от всички Top Employers стандарти. “ Да бъдеш разгласен за „ Най-добър шеф “ в класацията на Top Employers Institute е самопризнание за уговорката на Хуауей към гениите в Европа и в международен мащаб. Компанията продължава да укрепва своите практики за развиване на гении през 2024 година

„ Талантът е значителен съставен елемент от нашата бизнес тактика за Европа и за света. Радваме се да бъдем приети за най-хубав шеф в Европа за пети следващ път. Хуауей е на европейския пазар към този момент повече от 20 години и осъзнахме, че е от решаващо значение за нашия бизнес да покажем ексцентричните практики на Хуауей за ръководство на хора на световно равнище. Чрез този развой на узаконяване Хуауей демонстрира по какъв начин търси неповторимата стойност в хората и работи с тях по разнообразни способи, с цел да подсигурява привличането, задържането и развиването на гениите. Ще продължим да сътворяваме повече благоприятни условия за поддръжка на гении в Европа, с цел да могат същите да развият своята кариера в Хуауей. “

Лесли Уайт, заместник-вицепрезидент човешки запаси на Хуауей за Европа

Хуауей поддържа основаването на среда, която предизвиква нововъведенията както в границите на компанията и нейните европейски офиси, по този начин и в международен мащаб, както и в по-широката софтуерна екосистема. Компанията има няколко начинания в това направление. ИКТ Академия е партньорство сред Хуауей и разнообразни университети, което има за цел да покаже ексцентричните технологии на компанията на университети по целия свят и да развие нови гении в региона на осведомителните и информационните технологии (ИКТ). Също по този начин, Хуауей е хазаин на „ Seeds for the Future “, водещата стратегия на компанията за придобиване на цифрови умения, и програмата Huawei Graduate Program, която назначава висшисти на разнообразни позиции в компанията за същите да получат късмет за професионално развиване. Компанията неотдавна разгласи, че тазгодишното европейско издание на „ Seeds for the Future “ ще се организира в Рим, Италия.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР