Хуан Мартин Дел Потро нямаше никакъв късмет през последните години.

...
Хуан Мартин Дел Потро нямаше никакъв късмет през последните години.
Коментари Харесай

Обявяват завръщането на Дел Потро скоро

Хуан Мартин Дел Потро нямаше никакъв шанс през последните години. Аржентинецът бе непрекъснато малтретиран от травми и се постановяваше да претърпи разнообразни интервенции. Шампионът от US Open 2009 е един от най-обичаните тенисисти в тура и почитателите с неспокойствие ще чакат завръщането на някогашния международен номер 3.

Преди известно време, Дел Потро разгласи, че ще се завърне на корта през 2022 година, само че не бе ясно в кой шампионат ще се случи това. Сега наподобява, че и по тази тематика има развиване, откакто уредниците на конкуренцията в Кордоба оповестиха, че е доста евентуално тъкмо в родната Аржентина тенисистът да направи своето дълго чакано завръщане. Ето какво обявиха оттова.

„ Правим всичко допустимо Хуан да взе участие на нашия шампионат. Това ще бъде едно огромно събитие за всички нас защото от дълго време почитателите чакат завръщането на Дел Потро. Последният му формален мач бе преди близо 3 години и ние в действителност ще сме доста щастливи, в случай че тъкмо от Аржентина Дел Потро започва огромното си завръщане към тениса “, разясниха от конкуренцията, която е от категория ATP 250.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР